När jag nådde 1000 följare på Twitter så var jag rätt säker på att jag inte skulle nå 2000. När jag nådde 2000 förstod jag att 3000 inte skulle gå. Nu är jag helt övertygad om att 4000 följare blir helt omöjligt men jag hade ändå tänkt göra en intressant grej om jag någon gång skulle lyckas nå dit.

Jag har funderat lite vad jag skulle kunna göra om jag når 4000 följare. Att lotta ut något känns rätt trivialt men problemet är att jag knappt har något att lotta ut. Har sålt av det mesta för att optimera min resa mot miljonen. Det är datorn i sådana fall, men den behöver jag för att fortsätta blogga 🙂

 

Ett besök på H&M

Sedan kom jag på det. Når jag 4000 följare tänkte jag ta med er på ett besök in i min lokala H&M butik där jag intervjuar någon stackare ut personalen kring läget just nu. Kanske får vi veta något som vi idag inte vet? …eller så inte.

Jag har aldrig jobbat på H&M och aldrig i någon klädbutik överhuvudtaget så detta skulle vara riktigt intressant. Jag måste se till att försöka mjölka ut så mycket som möjligt under mitt spontanbesök:

  • Har personalen H&M’s egna kläder på sig?
  • Vet de om att H&M är börsnoterat?
  • Hur spänt är läget just nu, vet de om att det ”går dåligt”?
  • Är det sant att butikerna börjat servera korv till de som handlar?
  • Har antalet besökare minskat märkbart?
  • Handlar de själv från H&M?
  • Är det mycket personalfester eller är det mest piska som gäller?

Allt sådant vill jag veta! Jag är trots allt aktieägare i H&M och då gäller det att djupdyka om jag tänkt äga dem 20-30 år till 😀 För att göra det så pålitligt som möjligt tänkte jag försöka att inte göra så att det ser ut som en intervju utan bara gå in med ställningen att vilja småprata lite (som en sån där riktigt dryg jävel).

Helst hade jag givetvis velat göra detta i videoformat men det blir svårt p.g.a. anonymiteten. Ska däremot försöka ta bilder och göra det så interaktivt som möjligt tänkte jag. Detta blir svinkul!

 

Så!

Om du vill se detta…

Om du vill följa min väg mot miljonen…

Om du själv vill bli inspirerad hur du kan göra samma resa…

… följ mig då på Twitter (och om du redan följer be din vän att följa) 🙂

Vänder H&M nu?

Som jag förstått det har det kommit starka tillväxtsignaler från konkurrenter i H&M, varav många tippar på att detta även påverkat H&M. Sedan har Kavastu börjat köpa också, vilket i sig får ses som en typ av signal.

Senast vi såg en liknande trend var i November 2017 men efter det föll aktiekursen rejält på en vinstvarning. Ska bli riktigt spännande att se vad som händer framöver.Nästa rapport släpper H&M i juni.

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x