Oftast är det roligare att ge än att ta, men att få något är ändå alltid kul 😉 Här är ytterligare en utlottning där du har chansen att öka din #sparadkrona. Och nej. Det är inga mjukdjur som jag kommer lotta ut.

Förra gången lottade jag ut ett presentkort på 500 kr som du kan använda i många olika butiker. Det blev rätt populärt märkte jag så det här blir lite av en favorit i repris. Presentkortet heter Sverigechecken och som ni ser finns det många olika butiker som du kan använda det i:

Anslutna butikskedjor:

ICA
COOP
WILLYS
HEMKÖP
PRESSBYRÅN
DIREKTEN
APOTEK HJÄRTAT
SHELL
7-ELEVEN
TEMPO
CITY GROSS
HANDLARN
DEN SVENSKA MATREBELLEN
MY WAY
TIME
MATÖPPET
NÄRA DEJ

 
Det här gör jag för att fira 13.000 följare på Twitter samt även över 1000 följare på min Facebook (du får gärna följa mig där).

Jag vill bara förtydliga att det här inte är något samarbete utan pengarna kommer från de annonsintäkter som jag erhåller via bloggen. Vad du handlar för presentkortet är helt upp till dig och det kan vara allt från mellanöl till broccoli.

En läsare som heter Pontus vann förra gången och jag måste ändå säga att kommentaren var riktigt klockren:

Tänkte bara säga att jag använt presentkortet nu och det fungerade jätteenkelt. Använde det på coop, dumt med tanke på att jag äger aktier i ica och axfood men men 😀 De hade rabatter på sånt vi behövde så blev så denna gången.

 

Allt du behöver göra är att fylla i din mail här nere så mailar jag dig om du vinner för att ta uppgifter om vart presentkortet ska sedan. Svarar du då inte på 3 dagar så lottar jag en ny vinnare.

Sköt om er där ute och lycka till!

5 4 votes
Article Rating
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x