Snålgrisen är helt klart den läsare som kommenterat mest här på bloggen. Oftast är det en kommentar per inlägg till och med! Herr Snålgris har ofta funderat varför namn, epost och webbsida inte sparas i kommentarfältet. Nu har jag nog hittat en lösning på detta.

Snålgrisen driver sin egna ekonomiblogg som du kan följa här. Det finns givetvis galet många fler än Snålgrisen som varit aktiva i kommentarfältet. Jag skulle vilja räkna upp varenda en av er men listan blir ofantligt lång då.

För att göra det enklare för er att kommentera och diskutera så har jag nu stuvat om kommentarerna helt (så ingen lär känna igen sig).

Vad som är nytt

 

Sparar uppgifter

Först och främst så ska nu informationen ni fyller i sparas från gång till gång utan att ni behöver tänka på detta. OBS! Om ni surfar privat (Google Incognito, etc.) så kommer nog inte den här informationen sparas mellan sessioner, alltså från det att du stänger ned webbläsaren och öppnar en ny instans.

 

Röstning!

Det går nu att rösta på kommentarer som man tycker var extra värdefulla, alternativt rösta ner kommentarer som man tycker är ren dynga. Detta gör att kommentarerna nu kommer att visas även beroende på rankning.

 

Notifiering

Slå på notifieringar så att du blir pingad via mail om jag eller någon annan svarar på kommentarerna (vet att detta nyligen efterfrågats). Har dock inte hunnit testa detta så någon får gärna verifiera att det fungerar.

 

Kommentar anonymt – inte alla fält nödvändiga

Jag har nu slagit av så att det går att kommentera utan att fylla i varken namn, epost eller webbsida. Om det här funkar i längden får vi dock se.

 

Kan jag få en bild till min Kommentar?

Yes! Det kan du faktiskt. Men du måste först ladda upp en bild.

Det jag rekommenderar är att du laddar upp en bild via Gravatar. Det gör att bilden följer dig från site till site och känns igen via den epost du skriver i kommentaren. Har du en Gmail idag går det extra lätt att skapa en Gravatar då du direkt kan logga in via Google.

Detta gör alltså att du får din bild synlig hos övriga bloggar som använder WordPress också.

Grymt!

 

Frågan är…

Vem blir den första att skriva en kommentar i det nya fältet? 😉

 

 

11
0
Kommentera gärna :)x
()
x