Fick lite roliga nyheter här idag. Det är nämligen så att bloggen blivit utsedd som topp 100 av Sveriges bästa ekonomibloggar. Det här gjordes av ett företag som heter Axo Finans. Tack så mycket för den tituleringen. Otroligt kul. Hela listan av bloggar kan ni se här: https://www.axofinans.se/blogg/nyheter/sveriges-100-basta-ekonomibloggare/

Tidigare blev bloggen utsedd av Financer.com till en av Sveriges topp 50 populäraste bloggar också. Kanske är en lite bättre titulering när man tänker på det 🙂

Riktigt kul i alla fall att se hur många verkar tycka om det jag gör och planen är att fortsätta sprida det jag lär mig och hoppas på att skapa nya kontakter med er läsare och självklart andra bloggare. Nu kör vi så det ryker!


Måste ändå säga att beskrivningen på bloggen av Axo Finans var klockren 🙂

I bloggen från kronan till miljonen får vi följa en man som upptäckte aktieutdelningar för något år sedan och har påbörjat sin resa mot miljonen. Som läsare får man följa med i funderingar och veckorapporteringar kring aktieköp.

Veckorapporteringarna är ju en stor del av blocken där jag presenterar vad jag köpt och sålt under veckan samt lite annat intressant om sådant hänt. Även utdelningarna stämmer ju klockrent då jag satsar på bolag som har en hög direktavkastning och som jag tror kommer visa vinst framåt.

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x