Nu är det bara 13 dagar kvar… 13 dagar till tårta (billig sådan) och kakor dukas fram.

Jag pratar då inte om min födelsedag utan snarare bloggens ettårsdag. Givetvis är det också värt att fira.

Själv hade jag tänkt att förgylla det års-inlägget lite extra och göra något alldeles häpnadsväckande, men jag vet inte om min fantasi räcker till. Troligtvis blir det någon tävling eller en intervju med sambo KTM.

Hursomhelst skulle det i detta läge passa väl att säga:

OJ så tiden gått fort!

men faktum är att det känns galet länge sedan jag faktisk skrev mina första rader. Antar att det är för att jag gjort något helt annorlunda, något jag inte är van vid. Då brukar tiden kännas mer påtaglig.

Mitt estimat är att det bör bli över 370 inlägg här på bloggen vid den tiden. Det har med andra ord blivit lite drygt ett inlägg per dag. Troligtvis kommer jag vid årsfirandet ge en återblick på vad som varit bäst och vad som varit sämst.

I mitt vanliga liv har nog bloggen både hjälpt och stjälpt mig. Då jag fått en rejäl mängd läsare har det blivit ett litet krav för mig att alltid försöka prestera och att alltid leverera. Vissa gånger har det inte varit allt för motiverande att hitta på saker att skriva om eller att hitta tiden att skriva över huvudtaget.

Å andra sidan har bloggandet hjälpt mig knyta fina kontakter men också triggat mig extra mycket att kämpa mot mitt mål. Klart är i alla fall att det jag såg som ett litet experiment-bloggande vuxit sig större än jag någonsin kunnat ana och att jag är sjukt taggad att fortsätta!

Ser fram emot att få följa er ytterligare ett år och jag kommer alltid fortsätta kämpa för att ge er den motivation som behövs för att börja ert egna sparande.

Har jag lyckats hjälpa en person att börja sin resa mot ett rikare och bättre liv så känner jag mig som en vinnare, allt annat är en bonus.

 

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x