Det här är ett kort inlägg som klargör en miss jag gjort här på bloggen och som säkert skapat lite förvirring bland många läsare.

Har på senare tid fått ett par meddelanden om att Kronan till Miljonen är en superblogg men att jag borde uppdatera min portfölj oftare.

”Vadå, jag uppdaterar ändå portföljen i slutet av varje månad och redogör för förändringar i mina inlägg”, har jag tänkt.

Nu igår insåg jag dock min miss och tycker att det är konstigt att jag inte reflekterat över det tidigare. Var först när jag såg hur mycket trafik som löpte in till min Portföljrapport i Januari 2017 som jag började förstå…

När du klickar på menyvalet ”Portfölj” så länkades du vidare till januari. Det är ju givetvis dumt.

 

Nu ska detta vara ordnat så du i stället kommer till Portfölj 2017 där du kan välja månad för att se detaljer hur portföljen såg ut just då.

Som sagt, ett litet misstag som nog skapat stor förvirring.


På tal om Portföljen så är det rejält blåa siffror för mina utländska innehav idag. Kul när mycket visat röda siffror nu under en tid 🙂

Novo har gått från att varit ett hatobjekt till en stjärnaktie. Vem hade kunnat tro det? Återigen ett tecken på att själv analysera all skit som sprids där ute. För skit kommer kastas när bolag under perioder presterar dåligt.

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x