För någon vecka sedan hade jag en utlottning här på bloggen för att fira mina 10k följare på Twitter. Det var ett tack till er och nu har jag lottat vinnaren.

Först och främst vill jag säga att det var fin-fint många som var med på utlottningen. Det glädjer mig. För det visar väl någon stans att du som var med i tävlingen är sugen på mer kunskap, vilket är en fin komponent för ett lyckat sparande.

Tyvärr kan inte alla vinna men samtidigt har du som var med inte offrat 1 krona för att delta. På så vis är detta lite skillnad mot andra lotterier såsom exempelvis chokladhjulet på Lisseberg (böcker är dessutom nyttigare än choklad).

 

Stort grattis!

sk****4@hotmail.com

 

 

Jag kommer kontakta vinnaren via e-post och har jag inte fått något svar inom en tid kommer jag dra en ny vinnare som då presenteras i det här inlägget. 

Hoppas att ni tycker att det är roligt med någon utlottning lite nu och då, även om besvikelsen är stor för er som inte vinner. Men i mina ögon är ni alla vinnare som gjort det fina valet att investera på börsen!

 

Heads up!

Sedan tänkte jag passa på att nämna att jag kommer resa bort en tid. Inläggen kan därför bli lite mindre kontinuerliga men jag lovar att uppdatera er med vad som händer hos mig.

Sköt om er och trevlig helg!