Det här blir ett lite kortare inlägg där jag presenterar vinnaren av boktävlingen samt även redogör för en god nyhet som kommer gynna er läsare lite extra framöver.

Vinnaren

Intresset var mycket större än vad jag kunnat förvänta mig och självklart är det glädjande att så hur många som faktiskt vill utöka sin kunskapsbank.

Vinnaren blev Elin med mail:

elinsko***li@msn.com

Stort grattis! Böckerna är beställda och skickas så snart som möjligt.

 

Glad nyhet

Efter utlottningen blev jag faktiskt kontaktad av Sterners förlag som gärna vill hjälpa mig med fler utlottningar. Förhoppningen är då att kunna lotta ut ännu fler böcker för att på så vis bidra till begreppet #sparadkrona.

De hade även en schyst rabattkod som ni kommer kunna använda ifall ni beställer fler böcker i framtiden. Mer om det i ett senare inlägg.

För min egen del har böckerna varit en “investering”. Visst, de har inte blivit mer värda i rena pengar men kunskapen och inspirationen jag fått har helt klart gjort så jag fattat bättre investeringsbeslut.

Nu när vi flyttar till vårt nya hus så ska jag ha en fin plats där jag radar upp alla böcker. Själv har jag några böcker kvar att köpa som jag skulle vilja läsa och med handen på hjärtat har det varit mindre läsande på senare tid.

Men nu är min tid i Wow Classic över så förhoppningsvis får jag lite mer tid till sådant som ger faktiskt värde 🙂

2.9 8 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x