Jag skulle med det här inlägget vilja önska er alla en fantastisk och strålande god jul! Samtidigt vill jag passa på att lotta ut en julklapp som jag tidigare lovat er.

För mig kommer den här julen bli allt från det normal. Som många vet så har mitt liv förändrats radikalt under de här åren och familjen är inte som den brukade vara. 

Men man ska inte klaga! Jag får mat över huvudet, mat och en säng att sova i. Dessutom har jag alla er fantastiska vänner som väljer att följa mig år efter år. 

 

Min julklapp till er

För ett par månader sedan hade jag en utlottning där ni kunde vinna en egen KTM T-shirt. Den här gången så tänkte jag lotta ut ett biopaket innehållandes bio för 2 samt popcorn och läsk. Perfekt dig er spargalada då ni slipper betala en krona.

Allt ni behöver göra är som tidigare att skriva ert namn och e-post i detta formulär, vilket tar några sekunder. Inget krav på att ni ska Retweeta något (givetvis blir jag glad om du gör det) eller på något annat vis följa mig. 

Här är länken:

 

Ha nu en riktigt rackarns God Jul så ses vi igen imorgon! Hoppas att ni får aktier eller pengar under granen samt att julmaten smakar 😀

Trevlig kväll!

 

26
0
Kommentera gärna :)x
()
x