Den 13:e oktober 2016 satt jag vid samma tangentbord jag sitter vid idag och skrev mina första rader till vad som skulle komma att bli mitt livs största projekt. I övrigt har jag få minnen av vad jag gjorde den dagen, vilket är synd då det hade varit fint att minnas.

Nu har det gått ett år och tangentbordet har arbetat på högvarv, vilket resulterat i 382 publicerade inlägg. Visst har det blivit somliga inlägg som kanske inte är så mycket av värde men jag har ändå försökt göra allt för att lära ut mina kunskaper på bästa och roligaste vis.

Bloggen har fått mig taggad att fortsätta mitt sparande mot en miljon i portföljvärde. Förhoppningsvis har mitt skrivande också gett er någon inspiration eller morot till att också börja er resa till ett rikare liv. Att fler anslutit sig till läsandet är i alla fall tydligt:

Läsarstatistik per månad

För att förgylla denna dag har jag skapat ett QUIZ!

Det är frågor som handlar om bloggen, mig själv och mitt aktiesparande. Totalt har ni 10 minuter på er och självklart kan man söka svaren på bloggen.

OBS! Ni behöver inte registrera er utan kan direkt trycka på ”Start without an account” för att köra igång.

När ni är klara får ni hemskt gärna skriva en kommentar på hur mycket poäng ni fick!

 

Vill ni ge mig och bloggen en födelsedagspresent får ni hemskt gärna följa mig på Twitter eller Facebook där jag ibland skriver nyttig och rolig information om aktievärlden.

Kronan till Miljonen…ja må du leva!

 

 

16
0
Kommentera gärna :)x
()
x