Skulle i detta inlägg på något vis vilja be om ursäkt för gårdagens ”spartips”. Med över 40.000 visningar varje månad och 333 inlägg är det svårt att pricka av inlägg som passar alla hela tiden.

Förstår givetvis er frustration och att inlägget inte bidrog till något. Samtidigt har jag påpekat att du ska försöka optimera din tid och läsa mycket nyttigt (speciellt på morgonen då hjärnan är som mest mottaglig).

Å andra sidan vet många att det här är en blogg där jag försöker göra aktiesparandet liiite mer roligt och kanske liiite enklare än vad många tror att det är. Så, till alla nya läsare som inte förstod ironin i blodpuddingsbudgeten: Don’t try this at home 🙂

Min vision är att du ska lära dig något oavsett tidigare kunskap men att det ska se på ett sätt som inte liknar Investors webbcast till sina kvartalsrapporter. Inget ont om Investor, men sist somnade jag faktiskt…

Så, jag förstår att jag felat, jag har bett om ursäkt och hoppas på att kunna skriva inlägg som bidrar bättre och inspirerar mer framöver.

Nu håller jag på att skriva ihop ett inlägg till #uppesittarkväll där jag tänkte redogöra om de aktier jag vill fokusera mest på kommande månad. Hoppas ni är lika taggade som KTM att få fylla på depån igen. Eller ni kanske har mycket kvar att handla för?

 

 

 

 

 

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x