I mitt förra inlägg nämnde jag att det inte var någon ko på isen. Något som däremot varit ute på hal is är bloggen som fått sitt egna lilla liv och vissa funktioner har slutat funka. Jag ber om ursäkt för detta men hoppas nu att allt ska funka 🙂

Jag har tur. Om något slutar funka på bloggen så får jag rätt fort mail från trogna läsare som säger att något är galet. Den här gången var det portfölj-sidan och utdelningarna som spökade men med lite handpåläggning ska det nu funka.

Dessutom har jag nu i vanlig ordning uppdaterat portföljen så att ni ser hur den ser ut idag. Investor har gått om Johnson & Johnson i marknadsvärde och SBB D har seglat in som en ny kandidat. Dessutom har Skanska och TietoEVRY fått lämna truppen helt.

Vad jag är nöjd med är att Holmen seglat upp så pass högt i portföljen. Det har varit ett mål rätt länge. Vad jag vill nu är att även Svolder ska upp ännu mer och där har jag köpt mycket på senare tid. Även JM och Sampo är jag sugen på att köpa mer i.

 

RSS länkning

Jag vet att det varit många av er som antytt att det varit problem att se min blogg i RSS flöden. Det här var jag inte insatt i men har försökt att fixa och trixa för att få det att funka.

Till er som använder detta, är det fortfarande problem att se min blogg via era sidor ni använder för RSS?

 

Hoppas att du har det bra oavsett om ni fått semester, haft semester, eller vänta på semester. Lev livet och se till att njuta av pengarna extra mycket nu under sommaren. Se bara till att inte tömma hela spargrisen utan lämna lite kvar till dina långsiktiga investeringar

 

0 0 vote
Article Rating
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x