En stor nyhet är att jag precis slagit över 10.000 friska följare på Twitter. Ska jag vara ärlig blev jag nästan lika glad för det som när jag blev miljonär 😀 (om inte gladare). Det här ska vi fira och det gör jag bäst genom att lotta ut mina favoriter bland aktieböcker!

Är du inte redan en trogen följare så är bästa sättet att stödja bloggen att följa mig på Twitter eller Facebook.

Först och främst vill jag påpeka att bloggens utlottningar aldrig är sponsrade. Denna är inget undantag. Pengarna kommer från min egna ficka och delar är från den reklamintäkt som bloggen drar in. Det är mitt sätt att säga tack till er.

Nu vill jag passa på att lotta ut Marcus Hernhags 3 första böcker. Priset för dessa är ca 200 kr styck och tro mig när jag säger att dessa borde pryda varje investerares bokhylla!

“Men jag har ju redan dessa böcker!”

VILKEN tur att det då snart är jul. Ge bort en till din kompis som köper allt för många trisslotter. Ge bort en till din kollega som alltid klagar på sina löneförhöjningar. Ge bort en till din morbror som precis tagit ett dyrt lån för sin nya bil. Oavsett vad du väljer är detta fin-fina gåvor och böckerna är helt oanvända.

För att vara med behöver jag din mail-adress så att jag kan kontakta dig när du vinner. Datan sparas inte hos mig utan hos Google så är du osäker på hur Google hanterar datan avråder jag dig från att delta.

Till utlottningen

 

0 0 vote
Article Rating
34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x