Twitter har verkligen inneburit en stor ändring i mitt liv. Jag har fått mer insikt om sparande, fått nya vänner och även utökat mitt kontaktnät samt spridit viktiga tankar och åsikter. Som tack blir det en liten överraskning vid 5000 följare.

Jag kom för några dagar sedan på idén att jag ville skapa en unik t-shirt. En t-shirt som sätter sparandet och investeringarna i fokus och som på något vis också bär min själ.

Det här blev väl resultatet:

Hoppas att ni är riktigt imponerade över min design 😀 Nåväl, t-shirten bär i alla fall mitt alldeles egna citat, vilket jag tycker är lite fräckt.

 

Rariteten kan bli din

Men vad är då det häftigaste av allt?

JO! Att den här t-shirten kan bli din. Och kom ihåg, det finns bara en sådan i hela världen. Kan väl inte lova att detta blir den enda KTM tröjan, men det är i alla fall den första.

Priset för t-shirten landar nog på ca 350 kr inklusive frakt, men den kostnaden står jag för 🙂

Som sagt, när jag slår över 5000 följare kommer jag lotta ut denna och då kan den bli din. Om du vill använda den på gymmet, i TV-soffan, hänga upp på väggen eller använda den som disktrasa är helt upp till dig. Den är gratis.

Storlek kommer jag bestämmasnär väl vinnaren är vald. Det kommer även finnas möjlighet att få tröjan i dammodell om det så önskas.

 

Twitter behövs inte för att delta

Det här kommer inte bli en utlottning som kräver att du har Twitter. Ni som inte härjar där ska självklart få delta. Troligtvis blir det någon enkel anmälningsenkät som du fyller i för att delta.

To be continued.

Vill du följa mig på Twitter så är det bästa sättet för att få uppdateringar om min resa och min insikt om börsen. Just nu har jag 4846 följare så det är inte allt för länge tills denna ska lottas ut.

5
0
Kommentera gärna :)x
()
x