Hoppas att er söndagen börjat riktigt bra mina vänner. Och har den inte det så har jag något grymt att berätta för er. Det är nämligen så att jag precis slagit över 8k följare och det ska firas. Nu har du chansen att knipa 3 månader av Börsdata helt utan extra kostnad.

Jag använder Börsdata mer eller mindre på daglig basis. Hittar jag ett nytt bolag så är oftast det första jag gör att kika in bolaget på Börsdata för att ta reda på lite intressanta nyckeltal. Tänk även på att Börsdata är ett utmärkt tillfälle för dig att ta reda på information om bolagens utdelning.

Varför då köra med premiumversionen av Börsdata i stället för gratisversionen? Nå, en anledning är att du får information om utländska bolag via den tjänsten. En annan anledning är att du får 100-tals färdiga filter när det kommer till att Screena fram bolag. Det finns mycket att lära här, helt klart!

Nu kör vi alltså en utlottning på inte 1, inte 2 utan 3 månader fritt användande av tjänsten.

Och vet du vad? Det är inte bara en person som kniper vinsten utan jag tänkte att hela 3 personer ska få äran att testa. Totalt värde för 3 månader är alltså 267 kr.

 

Enkelt – anmäl dig

Som vanligt behöver du bara skriva din mail för att delta i mina utlottningar. Då ser jag till att kontakta dig via mail när du vinner så får du instruktioner.

OCH NEJ! Det här är ingen prenumeration som efter avslut löper vidare och som du måste säga upp. Det är helt enkelt 3 gratismånader och inget mer.

7
0
Kommentera gärna :)x
()
x