• Polygon bygger ett starkt momentum, vilket kan resultera i grym avkastning för MATIC
  • Metacade är ett nytt GameFi-projekt som ser ut att vara redo att revolutionera spelandet
  • Metacades pre-sale väcker så stort intresse att det kanske inte finns tillgängligt särskilt länge till

Det här året började starkt för Web3, vilket gav alla typer av investerare optimism och försäkran om att björnmarknaden äntligen är över.

När ljuset äntligen börjar dyka upp igen riktar investerare ett ökat fokus mot fundamental analys för att  identifiera projekt med störst chans att generera livsförändrande avkastning.

Ett projekt som nyligen har framhållits, med prognoser på att ha en ljus framtid, är lager 2-skalningslösningen Polygon. De flesta analytiker som har arbetat fram en prisprognos för Polygon tror att prisutvecklingen under året kommer att vara glädjande för investerare.

Men en ny pre-sale på kryptomarknaden, vilken Metacade står bakom stjäl istället rampljuset. Dess pre-sale är enormt populär, vilket leder till riktigt lovande prisprognoser. I denna artikel kommer du att få koll på allt värt att veta om dessa projekt som investeringar.

 

Metacade siktar mot toppen

Metacades whitepaper har verkligen fått snacket att gå i investeringskretsar. Det blir tydligt att Metacade-teamet har planer som kan komma att förändrar hela spelvärlden.

Att Metacades whitepaper har gett upphov till så mycket snack och optimism är drivkraften bakom den intensiva aktiviteten i projektets pre-sale. Under de första 16 veckorna har nämligen så mycket som $11.7m investerats. Intresset för projektet tycks bara fortsätta att öka, nu när MCADE:s pre-sale befinner sig i final.

 

Vad är Metacade?

Metacade bygger ett GameFi-ekosystem, där flaggskeppsfunktionen är dess Play-to-Earn-arkad (P2E), vilken kommer att erbjuda kryptovärldens största bibliotek av P2E-spel. Spelutbudet är varierat och uppbyggt på ett sådant sätt att alla spelare ska hitta något de gillar, oavsett om de är sugna på helt nya och banbrytande spelkoncept, eller känna nostalgin med klassiska upplägg.

Projektet har dessutom ett omfattande belöningssystem som är centralt för strukturen av incitament för användare och investerare. Spelare av alla slag kan skapa inkomstströmmar för sig själva genom att spela spel, både för skojs skull och i turneringar. Belöningarna uppmuntrar också användarna att vara aktiva och bidra till communityn. Det är nämligen så att om användare delar spel-alfa eller publicerar spelrecensioner belönas de med krypto. 

 

Så fungerar Metacade

Metacades nyttokrypto MCADE används för att driva Metacades ekosystem och fungerar som plattformens valuta för belöningarna och mer. Kryptovalutans utveckling präglas av att inte lämna något åt slumpen, utan har mycket av det som investerare önskar. MCADE:s totala utbud ligger på bara 2 miljarder och erbjuder investerare möjligheten till staking för att stimulera innehav – belöningarna betalas till och med ut i stablecoins för att förhindra utspädning av det cirkulerande utbudet.

 

Prisprognos för Metacade 

Metacade har en sådan otrolig potential att prisuppgången för MCADE sannolikt kommer att fortsätta och accelerera ytterligare. Planen är att MCADE ska lanseras mer offentligt under 2023, så användarnas ökande efterfrågan kommer att innebära att MCADE:s värde stiger snabbt. Som ett resultat kan priset på MCADE mycket väl slå igenom $1-nivån i slutet av året.

Metacades färdplan visar ett schema fyllt med lanseringar av högt värde under de kommande åren. Detta gör att det i många investeringskretsar spekuleras kring att ett pris på $8 per MCADE-token i slutet av 2025 absolut är möjligt. Om något skulle det vara en optimal avspegling av projektets enorma potential.

 

Kommer Polygon att gå hem hos stora företag?

Polygon har byggt upp en hel del momentum de senaste åren och visar inga tecken på att sakta ner. Man skulle kunna tänka att en avmattning av utveckling är möjlig, med tanke på att Ethereums The Merge genomfördes så pass framgångsrikt, vilket ger Ethereum bättre förutsättningar när det kommer till exempelvis skalning. 

Polygon ska dock verkligen inte räknas bort, utan nätverket används av en rad stora företag, som Starbucks och Adidas, vilka kör NFT-baserade tester kopplade till MATIC. Polygon har ett starkt fokus på att erbjuda bra lösningar för stora företag, och i takt med att allt fler stora företag börjar inse fördelarna med blockkedjan kan Polygon definitivt komma att gynnas. 

 

Prisprognos för Polygon

Hur pass mycket Polygons pris kommer att öka under de kommande åren beror mest på hur mycket momentum som Polygon kan fortsätta att bygga. Dessutom spelar utvecklingen av Web3 i allmänhet, och graden till vilken Web3 blir mer mainstream i synnerhet, in.

 

I kölvattnet av ett utmanande 2022 har inledningen av 2023 har varit rätt tuff för många företag. Men, om de bara fortsätter att tro på framtiden och investera i den kan en prisökning till $2 för MATIC kunna vara möjlig. MATIC-innehavare hoppas att 2025 kommer att innebära en starkare global ekonomi, och då är det absolut inte omöjligt att MATIC:s pris kan nå $5. Mycket av prisutvecklingen styrs av hur pass mycket Polygon antas av stora internationella företag.

Metacade ser ut att vara en utmärkt investeringsmöjlighet

Prisprognosen för Polygon pekar på att investerare i detta etablerade projekt kan ta del av stabil avkastning de kommande åren. Men, de som inte nöjer sig med stabilitet utan vill ha stjärnpotential gör klokt i att rikta blickarna mot Metacade, eftersom mycket talar för att det är det starkare investeringsvalet för investerare som vill maximera vinsterna. Metacades fokus på att erbjuda ett brett utbud av spel och intjäningsmöjligheter för dess community kommer att hjälpa projektet att växa och göra att dess framtida värde är riktigt imponerande.

Metacades pre-sale är i full gång, men troligtvis inte alltför länge till. Det är alltså nu du har din unika chans till vad som kan vara en perfekt investering.


Du kan delta i Metacades pre-sale här.

0
Kommentera gärna :)x
()
x