Jag är ingen inredningsexpert, långt ifrån. Däremot tycker jag om att lägga till lite små detaljer i hemmet som gör vardagen trevligare. En sådan sak kom med posten nyligen från den digitala butiken Skyltmax.

Det här är ett samarbete med Skyltmax, Inlägget innehåller dock mina egna synpunkter och är skrivet av mig själv.

Skyltmax är en lättsam och bekväm sida där du som privatperson och företagare kan beställa stiliga skyltar i olika färg och form. En fördel är att skyltarna kommer i varierad prisklass och du kan faktiskt hitta riktigt fina fynd där.

Skylten som ni ser på bilden kostade inte mycket men ger ändå mycket glädje i min vardag då jag ser den varje dag. Det är nästan så att jag vill börja göra nr 2 hemma i stället för på jobbet 😉 Men bara nästan…

Leveransen var fantastiskt snabb och skylten kom hem direkt i brevlådan. Den var dessutom riktigt lätt att sätta upp och du får vid beställningen välja vilken fästanordning du önskar. Jag valde vanligt klister.

Det finns väldigt roliga exempel på skyltar och du kan med deras editor välja till detaljer och modifiera skylten lite som du vill. Förra gången beställde jag en skylt till brevlådan som ser ut såhär:

 

Den skylten sitter fortfarande kvar på brevlådan och håller riktigt bra kvalité. Tror våra brevbärare får ett gott skratt varje gång posten ska lämnas ut nu under tråkiga höstdagar.

Hos Skyltmax får du flertalet exempel på skyltar som du kan ha användning av. Oavsett om du behöver en skylt till bilen, vid ditt kontor eller där dina anställda brukar felparkera bilen, så har Skyltmax alternativen till dig. Jag är en mycket nöjd kund.

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x