Deutsche Bank har fått snacket i kryptovaluta- och investeringskretsar att gå när deras kapitalförvaltningsavdelning, DWS, överväger investeringar i två tyska kryptoföretag. DWS:s koncernchef Stefan Hoops, en välkänd kryptoentusiast, för samtal om att köpa en minoritetsandel i kryptobörsleverantören Deutsche Digital Assets och Tradias.

När Deutsche Bank har blivit den senaste i den långa raden av stora finansjättar att titta på kryptomarknaderna, skapar Metacades pre-sale rubriker i takt med att intresset fortsätter att öka och investeringarna flödar in. 

 

Varför tittar Deutsche Bank på kryptoinvesteringar?

Nyhetssajter inriktade mot kryptovaluta kastade sig snabbt över den senaste rapporten från Bloomberg som berättade om Deutsche Banks intresse i att ta sig in på kryptomarknader. Det blev nämligen nyligen känt att DWS började utvärdera möjligheterna att ingå strategiska partnerskap med kryptoaktörer, och VD Hoops har berättat hur företaget är igång med att analysera marknaderna. Han har också varit tydlig med att den senaste tidens nedgång i digitala tillgångars priser har resulterat i potentiellt spännande möjligheter.

Tyskland anses vara en av världens mest gynnsamma ekonomier för kryptovalutor att frodas i, med noll kapitalvinstskatt på försäljning av krypto som hålls i mer än ett år. Dessa nyheter om Deutsche Banks potentiella inträde på kryptomarknader är ett riktigt styrkebesked för kryptomarknaderna, också med tanke på att de vill bygga vidare på den positiva prisutvecklingen som början av 2023 har bjudit på.

 

Metacade lockar till sig stort intresse i sin pre-sale

Metacade är ett helt nytt namn inom kryptospelvärlden som fortsätter att överträffa förväntningarna när det tar fart under sin pre-sale. Efter att ha lanserats i slutet av 2022 för $0.008 per token, har projektets egen kryptovaluta MCADE samlat in hela $13.7m under bara 17 veckor sedan lanseringen.

MCADE:s framgångsrika pre-sale har lockat till sig stort intresse från investerare som letar efter ett spännande nytt kryptoprojekt att backa upp under de första veckorna av 2023. De hausse-artade investerare som tidigt hoppade på tåget har redan kunnat se sina investeringar växa, men även de investerare som precis har fått upp ögonen för projektet ser ut att kunna komma in på förmånliga nivåer för framtida avkastning. Det kan man inte minst tacka Metacades ljusa framtidsplaner för!

 

Vad är Metacade?

Metacade syftar till att revolutionera blockkedjespel med sin virtuella videospel-arkad online som samlar spelentusiaster och kryptofans på ett och samma ställe. Plattformen kommer att vara värd för blockkedjans mest omfattande utbud av klassiska arkadtitlar såväl som det bästa inom banbrytande Web3-designade titlar. Samtliga spel integrerar oöverträffad P2E-mekanik för att ge spelare banbrytande möjligheter att tjäna en passiv inkomst.

Vid sidan av den primära P2E-kapaciteten erbjuder Metacades ekosystem sina communitymedlemmar flera andra vägar att tjäna pengar när de använder plattformen. Varje mekanik; Compete2Earn, Create2Earn och Work2Earn, ger medlemmarna påtagliga fördelar och stimulerar byggandet av GameFi-branschens största och mest levande community.

Som exempel kan nämnas att användare kommer att belönas med kryptotokens varje gång de interagerar socialt med navet. Den flesta typerna av innehåll, som spelrecensioner, alfa, bidrag till onlineforum och livechatt, kommer att generera en belöning. Ju mer användare interagerar med plattformen och dess användare, desto mer tjänar de. Under tiden kan användare satsa sina tokens i utbyte mot deltagande i online-turneringar och prisdragningar via Compete2Earn-initiativet. Samtidigt ser lanseringen av Work2Earn under 2024 ut att revolutionera hela GameFi-branschen.

 

Hur fungerar Metacade?

Kryptovalutan MCADE driver hela Metacades plattform. Det är MCADE som används som transaktionsmedel för all aktivitet på plattformen, från köp av varor till den valuta med vilken medlemmar får inträde till turneringar och tillgång till plattformens utbud av betalspel. Dessa medel, i kombination med externa inkomstgenererande källor, såsom de som genereras av reklam, lansering av externa spel och jobbannonser, kommer att driva Metacades utveckling framåt.

En av de många underliggande styrkorna hos MCADE är dess genomtänkta tokenomics. Innehavarna har stor användning av krypton, samtidigt som det begränsade utbudet på 2 miljarder tokens sannolikt kommer att pressa efterfrågan och priset på MCADE högre.

 

Metacade: Drivande inom GameFi-innovation

En annan av funktionerna som skiljer Metacade från sina GameFi-konkurrenter är dess banbrytande Metagrant-system som lanseras under tredje kvartalet 2023. Syftet är att stimulera skapandet av nya fantastiska spel exklusivt för Metacade. Detta möjliggörs genom att utvecklare kan skicka in sina planer på nya titlar, vilka läggs till i en pool med andra utvecklares spelidéer.

Alla MCADE-innehavare har sedan möjlighet att rösta kring de titlar som de vill ska utvecklas, vilket innebär att de mest populära idéerna beviljas kryptofinansiering för att ta sin utveckling framåt och förvandla dem till verklighet. Att communityn har en så stor betydelse och rösträtt är bara en del av plattformens eventuella övergång till en fullfjädrad DAO, då Metacades community kommer att ha full kontroll över plattformens framtida utveckling och styrning.

Utöver att Metacade ser ut att kunna ligga i framkant inom GameFi-revolutionen, kommer den bredare Web3-industrin att kunna dra nytta av att få tillgång till de bästa nya utvecklingstalangerna. Jobbsökare och Web3-företag kan nämligen mötas genom Metacades innovativa Work2Earn-program.

 

Är MCADE värd att köpa?

Medan Deutsche Banks potentiella inträde i kryptovärlden innebär utmärkta nyheter för kryptovaluta och kan gynna marknadernas positiva prisutveckling, fortsätter Metacade att vara en sällsynt investeringsmöjlighet. Investerare som vill ta del av ett banbrytande projekt som erbjuder utmärkt tokenomik, användbarhet och communityledd framtid bör definitivt spana in dess pre-sale.

MCADE handlas för $0,02 och är nu i slutskedet av sin förförsäljning. När den bredare allmänheten hoppar ombord på Metacade-tåget förväntas priset att öka ytterligare, vilket ger tidiga investerare möjlighet till potentiellt enorma vinster i år.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

0
Kommentera gärna :)x
()
x