Den senaste tiden har kryptointresserade kunnat läsa flera hausseartade rubriker, vilket inte minst sammanfaller med att delstaten New York har tagit steg mot att acceptera digitala tillgångar som betalningsmedel. Parallellt med den här nyheten säljer Metacades pre-sale ut steg efter steg, och detta projekt kan definitivt dra ännu mer nytta av ändrade regler för kryptovaluta.

 

Delstaten New York godkänner en ny kryptolag: Vad kan dessa hausseartade kryptonyheter betyda för Metacade?

Delstaten New York har den senaste tiden gjort rubriker efter att ha godkänt lagförslaget om att låta invånare betala myndigheter i kryptovaluta. Detta inkluderar böter, skatter och andra former av betalning till delstaten New York.

Dessa positiva nyheter om kryptovalutor är en stark indikator på att amerikanska tillsynsmyndigheter börjar ha en mer positiv inställning till krypto. Vad är väl ett tydligare tecken än att de i högre utsträckning börjar erkänna kryptovaluta som ett accepterat betalningsmedel?

Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash har alla öronmärkts som giltiga kryptovalutor för att betala staten New York, vilket är goda nyheter för resten av Web3!

När det kommer till tekniska framsteg är Web3 ett ledande område. Allt fler branscher inser den stora potentialen i blockkedjeteknik, vars användningsfall ständigt ökar. Ett utmärkt exempel på hur praktiska blockkedjestödda decentraliserade applikationer (dApps) kan vara är Metacade – en helt ny GameFi-plattform som tillhandahåller en rad tjänster för sina användare.

En nyckelaspekt av Metacade är dess Work2Earn-program, genom vilket nya jobb för teknikintresserade skapas och annonseras. Detta är en indikation på den stora potential som plattformen besitter, som i sin kärna är en community-driven arkad tillika ett omfattande blockkedjespelprojekt.

Att Metacade har så pass omfattande och användbara planer har resulterat i att hela $11.7m har investerats i projektet, efter bara 16 veckor av sin pre-sale. Analytiker tror på en fortsatt positiv prisutveckling för projektet, vilket skulle innebära massiv avkastning för tidiga investerare.

 

Kan MCADE nå $5 år 2025?

De senaste positiva kryptonyheterna och faktumet att Metacades pre-sale har varit otroligt populär, talar för att projektet är redo att explodera. Experter förutspår en prisnivå på $1 för Metacade före slutet av 2023. Detta hänger ihop med att MCADE kommer att lanseras på börser och plattformen gradvis kommer att rullas ut till sina användare.

Därefter anser många att det inte finns några gränser för Metacade. MCADE:s pris kan mycket väl öka mer eller mindre exponentiellt när de bredare kryptomarknaderna återhämtar sig från en långvarig kryptovinter.

Metacade är alltså väl positionerat för rejält positiv prisutveckling. Under 2024 och därefter kan Metacades pris stiga med över 100 gånger, eftersom krypton har ett prismål på $5 under tjurmarknaden 2025. Detta skulle motsvara en prishöjning på 250 gånger från slutet av MCADE:s pre-sale, vilket gör Metacade till ett av de bästa nya projekten inom blockkedjespel.

 

Vad är Metacade?

När delstaten New York visar en positiv inställning till kryptovalutor och digitala tillgångar som MCADE, talar mycket för att blockkedjespelrörelsen kommer att revolutionera själva spelindustrin. Metacade kan då bli ett ledande projekt inom området, eftersom det erbjuder blockkedjans största samling av arkadspel och helt enkelt erbjuder en omfattande GameFi-upplevelse. Värt att nämna är även att varje spel på Metacades plattform har integrerad intjäningsmekanik. 

Utöver detta syftar plattformen till att bli ett centralt nav för alla Web3-användare, där användare kan upptäcka de senaste trenderna samt mötas och umgås med varandra på helt nya sätt. En nyckelfunktion är plattformens enorma intjäningspotential – vilket innebär att användare kan bli belönade på långt fler sätt än bara genom spelande. Dessa centrala funktioner har utformats speciellt för att betjäna ett större antal användare inom Web3-världen.

 

Hur fungerar MCADE?

Metacades plattform drivs av den egna kryptovalutan MCADE. Det är med MCADE som spelare belönas i P2E-spelen, och detta oavsett om man känner för att spela solo för skojs skull och ta sig fram genom oändliga nivåer i några av de mest uppslukande arkadspelen på nätet, eller möta andra spelare i konkurrenskraftiga turneringar.

Utöver att tjäna belöningar genom spelander finns, som nämnt, alltså flera intjäningsmöjligheter, vilket är en strategi som har gett upphov till mycket snack och glädje hos blockkedje-anhängare. Användare som publicerar spelrecensioner, delar spel-alfa och interagera med andra användares inlägg, med mera, belönas nämligen med MCADE. 

Metacades Work2Earn-funktion är ytterligare en banbrytande metod för att få blockkedjetekniken att gå framåt. Härigenom kommer Metacades community att kopplas samman med avlönade jobbmöjligheter i Web3, och det kommer att finnas allt från deltidstjänster till heltidstjänster. Detta gynnar parter på båda sidor – Web3-företag kan få tillgång till de bästa utvecklingstalangerna, och kryptoentusiaster får en ingång till Web3-jobb och möjligheten att kickstarta en ny karriär.

 

Efter de senaste nyheterna om kryptovaluta, är MCADE värd att köpa?

MCADE:s pre-sale har alltså varit omåttligt populär tack vare projektets lovande långsiktiga potential. I takt med att staten New York kommer med fler positiva nyheter om kryptovaluta och MCADE:s pre-sale fortsätter att locka stora investeringar, ser framtiden för den nya kryptovalutan verkligen ljus ut.

Mycket talar alltså för att Metacade mycket väl kan vara en av de bästa investeringsmöjligheterna just nu. De senaste nyheterna om kryptovaluta indikerar ett förbättrat marknadssentiment, och Metacades pre-sale kan vara det perfekta sättet att kapitalisera på detta.

MCADE:s pris uppgår för närvarande till mycket förmånliga $0.0185, men det gäller för investerare att agera snabbt för att inte gå miste om chansen att komma in på denna nivå. 

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

0
Kommentera gärna :)x
()
x