Ingen kan ha undgått att den globala ekonomin är rätt så svajig just nu. Över hela världen kan man se hur inflation driver upp priser och problem med leveranskedjor i takt med att världen sakta återgår till det nya normala efter Covid-19-pandemin. Utvecklingsländer påverkas ofta oproportionerligt mycket av de negativa effekterna av globala finansiella frågor, men Web3 erbjuder ett innovativt sätt att mildra vissa av dessa problem.

Decentraliserad finans (DeFi) är ett relativt nytt fenomen som mer eller mindre revolutionerar finansvärlden. Ett perfekt exempel på detta är GameFi – en sammanslagning av DeFi och spel (ordet GameFi i sig kommer från Gaming + Finance). Många människor i utvecklade länder har snabbt insett potentialen i Play-to-Earn-mekanik (P2E) på jakt efter att komplettera sin vanliga inkomst. Nu hoppas även människor i utvecklingsländer på tåget. Intresset för dessa möjligheter gynnar aktörer inom blockkedjespel, av vilka nykomlingen Metacade är en starkt lysande stjärna.

 

Hur kommer Metacade att gynnas av blockkedjespels expansion?

Den största utmaningen när det kommer till blockkedjespel är att bygga en solid användarbas, men det verkar som att Metacade har hittat ett sätt att säkerställa bred adoption. Antalet spelare i utvecklingsländer ökar nämligen i rask takt, och i och med deras intresse i att tjäna en ytterligare inkomst på plattformar som Metacade, kan Metacades ekosystem gynnas. 

Analytiker prognostiserar att priset på Metacades egen kryptovaluta MCADE kan öka rejält kommande år tack vare en snabb användartillväxt, vilken dessutom kan ske snabbare än de först trodde. De många investerare som redan har lyckats förvärva sina MCADE till de otroligt låga priserna i dess pre-sale kan, mer eller mindre bokstavligen, då skatta sig lyckliga. 

 

Vad är Metacade?

Metacade är ett nytt GameFi-projekt som definitivt har fått snacket att gå inom kryptovärlden. Inte minst har lanseringen av projektets omfattande whitepaper gett upphov till stort intresse. Detta har resulterat i en omåttligt populär pre-sale, under vilken otroliga $10.9m investerades under bara 16 veckor efter lanseringen.

Som centrum av Metacades planerade ekosystem, och en av de mest väl mottagna komponenterna i ekosystemet, står flaggskeppet; Play-to-Earn-arkaden (P2E). Denna arkad kommer att bli världens största i sitt slag. 

Spelen i arkaden är i sig väldigt roliga, men som grädden på moset kommer spelare som spelar på Metacades plattform även att belönas. Alla olika typer av spel kommer nämligen med belöningar – oavsett om man vill spela för skojs skull eller vill stilla tävlingssuget och utmana andra spelare om de högsta placeringarna på communityns topplistor.

Investerare ser med glädje på hur pass stort värde kryptovalutan MCADE har. Den kommer att kunna användas över hela Metacades ekosystem och möjliggöra för investerare att få en stadig passiv inkomst via staking, parallellt med att den vanliga investeringsavkastningen ackumuleras. 

 

Hur högt kan MCADE:s värde klättra 2023?

Den stora uppmärksamheten som har riktats mot Metacades pre-sale visar att projektet har en enorm potential i investerares ögon. En mängd aktivitets- och spellanseringar förväntas under 2023, vilket kommer att öka medvetenheten om plattformen ytterligare. Detta kommer med stor sannolikhet att driva MCADE:s pris upp mot fantastiska nivåer under 2023 och vidare.

Om den enorma användartillväxt som branschproffs förutspår blir till verklighet, kan efterfrågan på MCADE öka kraftigt. Att så blir fallet är något som det ökade intresset för P2E-spel runtom i världen stärker. Detta skulle naturligtvis få rejält positiva effekter på priset.

Så, om stjärnorna står rätt på himlen kan vi säkert se att priset på MCADE klättrar upp mot (och varför inte bortanför?) $1-nivån. Detta skulle motsvara en anmärkningsvärd avkastning på 50x, räknat från slutet av MCADE:s pre-sale. 

 

Vad kan priset på MCADE uppgå till i slutet av 2025?

Skulle Metacade leva upp till den utomordentligt höga potential som investeringskretsar tror att plattformen har, finns alla förutsättningar för att projektets pris i slutet av 2025 kommer att vara väldigt glädjande för tidiga investerare.

Att MCADE har en så pass positiv prisutveckling framför sig drivs till stora delar av allt fler spelare online samt Bitcoins nästa halvering 2024, vilket i sig troligen startar nästa tjurrusning. Detta kan innebära att priset på MCADE stiger till $10 per token, vilket motsvarar ett marknadsvärde på $20 miljarder. Med tanke på att Dogecoin (DOGE), med klart mindre nytta än Metacade, dessutom har nått tre gånger så höga rekordnivåer, ser denna prisnivå fullt möjlig ut.

 

Är MCADE en bra investering?

De fantastiska avkastningsmöjligheter som MCADE ser ut att erbjuda är sällsynta i kryptovärlden. De allra flesta projekt med en så hög potential är sällan tillgängliga för vanliga investerare, och framför allt inte till denna pre-sales otroligt låga priser. 

Sammantaget kan man konstatera att Metacade har stor användbarhet och en tydlig plan för hur projektet ska kunna dominera den växande blockkedjespel-sektorn. Investerare som hoppar på tåget tidigt, varför inte i dess pre-sale, kan mycket väl kamma hem livsförändrande vinster. Passa på att spana in möjligheterna nu, medan du fortfarande har chansen.

 

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

0
Kommentera gärna :)x
()
x