Så var det dags för söndag som då innebär en ny analys. Men en läsares kommentar fick mig nyligen att uppmärksamma en gammal månadsutdelare som länge legat i dvala. Köpa eller inte köpa? Hoppas att ditt kaffe eller din glögg är tillräckligt varm, för nu kör vi!

 


EDIT! Tråkigt nog uppdaterade jag allt jag nu vet om bolaget men tydligen går inte Boston Pizza att handla via Avanza längre. Varför är en bra fråga. Jag har ställt den vidare till Avanza.

Nu har jag fått svar:
God morgon! Det sGod morgon! Det stämmer att Boston Pizza tillfälligt har stoppats för köp. Vi har just nu en översyn av vissa andra kanadensiska instrument pga att vi behöver säkerställa att vi har all information, klassificering, kostnadsdata etc. som krävs för att kunna erbjuda handel i de här instrumenten. Berörda instrument går fortfarande att sälja och vår förhoppning är såklart att vi kan öppna upp igen för köp, givet att alla krav som krävs uppfylls. /My


 

Jag tänker inte orda så mycket om det utan slänger i stället iväg länken till min analys där jag återigen ställer mig frågan om det är värt att äga bolaget.

Vill du inte läsa hela så finns som vanligt sammanfattningen längre ner där du kan läsa om jag trycker Köp, Sälj, eller Behåll för tillfälet.

Låt mig igen presentera:

Boston Pizza – analys (2023)

 

8
0
Kommentera gärna :)x
()
x