Det här får bli en kortare veckorapport då vi precis landat på Arlanda efter vår Londontripp. Dock så vore det att bryta en tradition om jag inte presenterade veckans köp.

Londontrippen var helt fenomenal och verkligen värd varenda #spenderadkrona.

Vi bodde på något som heter Monopoly Accomedstions och det var väl i lägsta klassen. Men där fanns allt vi behövde och huvudsaken är väl att vi inte kommer hem med vägglöss nu 🙂 Kommer skriva en riktigt bra recension på tripadvisor, som för övrigt varit vår räddande ängel på semestern. Om några år kommer man fundera hur man överlevde tidigare utan TripAdvisor.

Den enda missen vi gjorde var väl att åka London eye. Precis som många skrivit var det inte ett allt för värt nöje. Madame Tussaudes tycker jag var 10 gånger mer prisvärt.

Så, gör er själva en ekonomisk tjänst och skippa detta hjul 🙂

Under veckan som gått slaktades många av mina utländska bolag. Tyvärr var jag redan kort med likvider men valde att snylta lite extra på mitt  målsparande för att ta vara på chanserna. Just nu känns mitt målsparande mindre viktigt då semestern är över och jag inte sparar till något särskilt på kort sikt.

Imorgon blir det att återvända till jobbet efter en lång och härlig semester.

Funderade häromdagen hur det skulle vara att ha 2 semestrar i stället för 1 varje år. Tänk bara tanken, inte illa eller hur?

För de allra flesta är detta en omöjlighet rent ekonomiskt. Däremot är det nog något som många familjer bara skulle må bra av. Visst kan man dels upp semestern i 2 halvor men samtidigt är det ju många arbetsplatser som inte tillåter det.

Min förhoppning är att kunna få detta att bli verklighet. Hur jag når dit är helt enkelt via en fortsatt enorm passion för sparande och en fortsatt stabil tro på börsen över en lång tidshorisont.

Nästa vecka ska jag berätta hur man kan ”hästköpa” aktier, vad nu det innebär? ?

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x