Idag blir det en extremt kort veckorapport då jag är på resande fot och enbart har mobilen som verktyg.

Vi är som sagt ute på bilsemester genom Sverige och än så länge har vi haft otur med vädret men tur med resten. Inga böter eller bilhaverier än så länge. Må gudarna vara med oss.

Tycker det har blivit otroligt dyrt att campa på senare tid, trots att vi bara vill ha en enkel tältplats. 350 kr ville de ha sist. Därför hittar vi själva fina ställen där vi kan slå upp vårt tält med hjälp av allemansrätten. Det får bli veckans spartips 🙂 Är dessutom sjukt spännande att inte veta vart man hamnar.

Köpt

På börsen har rapporterna fortsatt regna in med blandade resultat. Det är oftast i dessa lägen man kan passa på att knipa lite positioner bland sina diamanter.

Känns som att bolagen har det tufft och en medelmåttig rapport kan lika väl sluta i många procents nedgång. Så tufft verkar faktiskt klimatet vara.

Har fortsatt tro att börsen kommer röra sig neråt under sommaren. Trots att jag är så gott som fullinvesterad känns det bra. Men nu ska jag sluta spå i kristallkulan. Det tjänar inget till som ni alla vet.

Har nu enbart ca 900 kr kvar att handla för innan ny lön kömmer in nästa vecka.

Detta blev veckans köp:

 

Utdelningar

Under veckan har enbart Saltängen kommit in med sin andra utdelning för 2017. Blev drygt en hundring som genast kommer börja jobba i utdelningsmaskinen.

Härligt att vara på semester och känna att portföljen fortfarande jobbar för en.

 

Nästa vecka

Nästa vecka fortsätter jag resan längs vårt avlånga land.

Kommer att komma ut med mitt kanske argaste inlägg någonsin och jag antar att många blir chockade med tanke på min annars artiga och vänliga ton 😛

Dessutom har jag tänkt starta upp en ny miniserie som handlat om just utdelningar. Mer info om det kommer snart.

Ha nu en fantastisk fortsatt söndag!

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x