Tjo! Och hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg. Här kommer veckans veckorapport med det jag köpt på sista tiden.

 

Veckan i korta drag

Veckans helt klart bästa nyhet är att financer.com utsett Kronan till Miljonen till en av Sveriges topp 50 bloggar inom ekonomi och finans. Riktigt kul och tack för den nomineringen!

Läs hela inlägget och vilka andra bloggar som toppat listan här.

Det har varit ett otroligt bra drag i portföljen i veckan och avkastningen har överstigit ATH (All Time High). Känns fantastiskt roligt men tror det är viktigt att vara medveten om att det kan gå åt helt motsatt håll nästa vecka, eller vilken vecka som helst för den delen.

En stor del av uppgången bestod bland annat av Cloetta som steg kraftigt under fredagen efter att ha köpt upp Candy King, ett riktigt positivt meddelande.


Igår var det IKEA som hägrade. Sambon plockade varor och jag betalade ^^ Hehe, näe skämt å sido brukar vi försöka dela på sådana utgifter. Allt man köper blir hälften så dyrt på det viset. Totalt handlade vi bara för 600 kr drygt, men med alla andra utgifter som blir när man är på resande for så drog det ändå iväg. Inte så billigt att köra bil heller.

Har nu enbart 2300 kr att köpa  för under månader så jag antar att jag, liksom många andra, väntar på fredag, lön och #uppesittarkväll.

 

Köpt

Enbart blivit ett par köp under veckan. Köpattraktionen i H&M är alldeles för stark så jag valde att fylla på med lite extra där.

Är dessutom glad att jag hann köpa in 14 nya Cloetta innan fredagen.

Var dessutom länge sedan jag valde att fylla på i någon pref och den här gången fick det bli Balder. Alltid roligt att få ett ännu mer stabilare kassaflöde över året genom fler preffar.

Utdelningar

Dess värre har inga nya utdelningar trillat in

 

Intressanta inlägg från bloggkollegor

Som vanligt skulle jag vilja delge några läsvärda inlägg från andra bloggar jag läst i veckan 🙂

Aktiepappa – sammanställer några av de bloggar som gjort riktigt bra kvalités-inlägg senaste veckan.

Att välja lycka – skriver om 3 bolag med glädjande besked. Har ett av bolagen.

Sparo – verkar ha ett riktigt fint recept på semlor. Läckert!

Humankapitalisten – ni missade väl inte senaste fredagsquizet. Bra sätt att förbättra dina aktiekunskaper!

Grazing Lady – skriver om ytterligare inköp i Kopparbergs. Har många gånger själv varit sugen på att investera i bolaget 🙂

Petrusko – skriver om Ratos och utdelningsresonemang kring bolaget. Har själv ägt Ratos en gång i tiden

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x