Överallt såg vi investerare som twittrade deras delaktighet i flödet. Det har blivit en stor grej att ta sig en öl eller annat alkoholhaltigt när man tittar på Livesändningen. Det är vi värda 🙂

Själv skulle jag stå i plankan 1/5 av tiden, d.v.s. var 5:e minut under sändningen. Det slutade däremot med att jag gav upp och tog mig en stor chokladkaka  i stället.

 


 

Massa matnyttigt kom upp.

Det var fantastiskt kul att höra att podden #pratapengar och även sändningen från #uppesittarkväll kommer att fortsätta, trots att Philip går över från Unga Aktiesparare till Avanza. Så härligt att se hur Nicklas (som redan jobbar på Avanza) välkomnar sina kollegor:

 

 

Sedan var ju Miljonär innan 30 i spenderarbyxorna (hör och häpnad) och lottade ut 2 stycken exemplar av sin nya bok till de som hade bäst spartips. Jag älskar verkligen Humankapitalistens bidrag som också blev en av vinnarna:

 

2 Bolag som jag lärde mig mer om och som jag blev intresserad av:

  • Intrum Justitia
  • CTT Systems

 

I övrigt så lyste hopp och framtidstro för H&M, vilket jag såklart gillar som är stor ägare av bolaget. Vi får se hur den positiva trenden utvecklar sig.

 

Tänkte att det kan vara intressant att nämna köptankarna från Philip, Nicklas och Tove.

 

Nicklas

H&M

Nibe

Kopparbergs (kanske)

Bahnhof

 

Philip

Avanza

Paradox

 

Niklas (den långe)

Investor (bra substansrabbat)

 

Tove

INDITEX

Investor

Melker Schörling

 

 

Självklart går det att se sändningen retroaktivt för er som hade jobb, fru, eller barn igår:

 

Nästa uppesittarkväll blir onsdagen innan midsommar.

Såg nu Uppesittarkväll och vad tycker du?

 

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x