Då var det dags igen att få in lönen på kontot. Som ni vet trillar den in i natt (för de flesta) och under #uppesittarkväll på Twitter kan vi följa vad andra har för planer att köpa kommande månad. Vad har KTM siktet inställt på?

 

Kritik om #uppesittarkväll

Det har faktiskt varit en del negativ attityd om #uppesittarkväll på senare tid. Många anser att det blir köphets och att flödet uppmanar andra att köpa direkt lönen kommer in på Avanza (eller annan nätmäklare).

Tänk inte så!

Uppesittarkväll handlar för mig enbart om att få en insyn i hur andra spekulerar, men inte för den delen att jag måste följa andras fotspår.

Det är viktigt att du själv har en tydlig bild över dina mål och håller samt förfinar dessa. Vill du köpa H&M trots att många säger att du inte ska så gör det! Håll dig till din hjärna och hjärta så kommer det gå lysande.

 


Tips! Passa på. Följ mig på Twitter för att ta del av kvällens strömmar.


Tänk på att aldrig ta det jag skriver som rekommendationer till det som du själv ska köpa

 

Vad KTM köper

Trots att många anser läget vara dyrt ute på börsen tycker jag det finns mycket köpvärt framöver ifall vi tänker långsiktigt, vilket jag föreslår att vi alla bör göra.

 

H&M


Kommentar: Bolaget har tagit rätt mycket stryk på sista tiden. Perfekt att handla när marknaden är osäker.

 

Johnson & Johnson

Kommentar: Var länge sedan jag ökade JnJ och jag känner att det kombinerat med attraktiv kurs talar för köp. Detta trots dyr dollar.


 

 

Castellum

kommentar: mitt största innehav näst efter HM. Suverän årsrapport samt ett suveränt bolag gör att jag vill fortsätta öka, år för år…


 

Diös

kommentar: fick en rejäl smäll inför nyemissionen. Vill ligga tungt i fastigheter och tror på Diös och deras kundvård. Kommer löna sig i längden tror jag. Mycket hög direktavkastningen på dryga 5%


 

Hoppas att vi ses ikväll och må kraften och investeringarna vara med er!

16
0
Kommentera gärna :)x
()
x