Rätta mig om jag har fel, men jag tror att det är fler än jag där ute som nu längtar till lönen trillar in på kontot. Igår fortsatte börsen skina rött och det verkar som att även de som inte hade likvider kvar under första delen av oktober ska få ta del av kakan.

Just nu tycker jag att det dyker upp köplägen vart jag än vrider och vänder på huvudet. Det är så mycket jag verkligen skulle vilja köpa mer av just nu.

Axfood (OJ, så köpsugen jag är idag)

Investor

Holmen

Kinnevik

Svolder

Kindred

Handelsbanken

…för att bara nämna några av få godbitar som ligger där och doftar underbart. Att vänta på lönen nu är lite som att vänta på julbordet när man var mindre och pappa under dagen beordrade oss barn att inte äta något för att verkligen spara oss till maten. Du vet att det smaskiga finns där, men du kan inte nå det.

Till skillnad från julmaten som bara blir äldre och mer smaklös med tiden så behöver detta inte vara fallet med aktierna. Vi kan lika gärna stå här den 24:e november med en börs som känns ännu mer lockande. Så länge tänker jag dock inte vänta. Pengarna ska ut i rullning direkt.

Nu har jag dock handlat upp mina sista kronor, och det blev Atlas som fick den äran.

 

Något jag märkt är att ens eget köp-humör svänger väldigt kraftigt. Vissa månader kan det vara så att jag knappt känner något sug alls, medan det månader som dessa finns ett brutalt sug. Målet är som vanligt att inte ligga likvid utan i stället vara fullinvesterad.

Visst ångrar jag att det inte finns någon krigskassa idag, men å andra sidan hade ju börsen kunnat gå åt andra hållet också. Så länge man har ett kontinuerligt månadssparande så är det inga konstigheter.

 

Uppesittarkväll ikväll

Ikväll hoppas jag att vi möts under Uppesittarkväll. Det ska bli spännande att se vad alla tänkt köpa i flödet samt se om någon har något gott att äta/dricka till sändningen.

Här kan ni följa Uppesittarkväll kl 20.00. Den här gången är det VD special och jag kommer tycka att det blir extra intressant att lyssna på KappAhl’s VD.

 

13
0
Kommentera gärna :)x
()
x