Jag har nu upplevt min absolut sämsta #Uppesittarkväll någonsin och jag tänkte nu förklara varför. Det positiva är väl att själva upplevelsen inte kan bli mycket sämre än såhär.

Igår var det en rätt så bra dag i mångt och mycket. Jag hann uträtta en hel del, det var lite varmare ute, plus att lyckades ta mig till Platinum Nivån i League of Legends. Okej, nu blev det sjukt mycket off-topic, men det gjorde mig glad i alla fall!.

 

Som att grilla utan grillkol

Senare på kvällen cyklade jag iväg för att träna ett sjukt jobbigt HIIT-pass (högintensiv intervallträning) med tanken att då kan jag vara lite mer onyttig på kvällen under, UPPESITTARKÄLL!

”Men vänta lite nu KTM? Uppesittarkväll var ju inte igår, det var ju i förrgår?!”

Haha yes, det fick jag också reda på när jag väl tagit ut min Högakusten öl från Kopparbergs ur kylen samt värmt min matlåda för under 10 kr. Där fanns ingen stream, och ölen var redan öppnad.

Det kändes lite som de gånger du precis tagit fram köttet och öppnat första ölen inför grillningen och inser att du inte har någon grillkol hemma.

 

Varför #uppesittarkväll såhär tidigt?

Hur jag kunde missat det här är helt obegripligt. Det har aldrig tidigare hänt. Visst var förutsättningarna optimala i och med att tiden för den här månadens Uppesittarkväll var galet tidig.

Jag menar, jag får då i alla fall inte min lön förrän på måndag och tanken med Uppesittarkväll är ju att det ska vara dagen innan löning så att vi alla kan sitta uppe till kl 12 för att sedan föra över vårt sparande till Nordnet, Nordea eller Avanza (eller annat).

Självklart har jag förstått att Midsommar ställer till det och att sändningen blev tidigare och självklart är det bättre med en tidig uppesittarkväll än ingen uppesittarkväll alls.

 

Reprisen är skräp?

Sedan tänkte jag att jag i alla fall skulle kunna se på sändningen i repris på Youtube men det gick inte heller. Talet ligger före (eller efter) talarnas läppar och gör det hela jobbigt att titta på…

Just nu i skrivandets stund ser jag att reprisen funkar bättre men igår var det helt galet. Spelar ingen roll hur mycket jag startade om videon, webbläsaren, rensade cache, inget hjälpte. Deras tidigare repriser funkade toppen.

Jag är i alla fall glad att det funkar nu:

MEN! Det är ju inte riktigt samma sak när man inte kan sitta och följa Twitterflödet live. Det är alltid roligt att kunna följa med i diskussioner och ställe frågor samt svara på frågor.

Summeringen är då att kvällen blev en riktig besvikelse men samtidigt får jag väl inse att jag har sjukt många #Uppesittarkväll

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x