Igår var det Uppesittarkväll och jag såg till att starta kvällen med lite grillad älg och Höga Kusten från Kopparbergs som har blivit en av mina favoriter. Billig och god öl!

I flödet var det rejält mycket köpspekulationer och även väldigt många grymma frågor som besvarades under kvällen.

Missade du föreställningen? Lugn bara! Du kan alltid se det i efterhand. Och det är kanske likadant som ostkrokar (eller ostbågar)… upplevelsen är minst lika bra om inte bättre dagen efter.

Själv vill jag fortsätta fylla på XACT OMXSB utd som jag började handla förra månaden. Har redan fått min första utdelning från den här börshandlade fonden så jag är riktigt nöjd.

 

Min lön

Blev en riktigt fin lön på ca 24.000 netto (efter skatt). Har däremot varit sjuk och det avdraget får jag dess värre först nästa lön, så då kommer det svida lagom mitt i semestern. Från förra månaden blev det kvar en hel del som jag nu för över till mitt konto hos Avanza.

Någon som lyckats få en lön som är nästan 3 gånger så stor som min är Vill ha Allt som i det här inlägget skriver hur sparandet ska investeras.

För mig blir det även att sätta av en del till allt roligt sommarnöje som komma skall nu under semestern. Eller så skiter jag i det och sparar allt i stället…vem vet ^^

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x