Är det något jag räds som pesten så är det förkylningar. Jag tycker det är extremt jobbigt att ha ont i halsen och just halsont är nog den värsta fasan som förkylningar drar med sig.

 

Mirakelkuren funkade inte

Nu jag jag trillat dit själv som ni kanske förstår, trots att det nu var länge sedan sist. Ni kommer kanske ihåg det inlägg jag skrev om min mirakelkur som skulle hålla mig frisk och kry för evigt?

Det funkade inte… även fast jag trodde att jag hittat den ultimata trolldrycken mot förkylning. Kanske har du något tips på vad som håller just dig från detta elände?

Jag är ingen läkare utan en helt vanlig investerare. Däremot har jag hört att det inte finns något att göra för att undvika förkylningar, för eller senare åker du själv ner i snor-tunnan.

Värt att påpeka är att jag inte ens har några barn ännu. Föräldrar verkar ju vara sjuka rejält mycket oftare än de utan barn, men så drar väl kidsen med sig alla möjliga roligheter hem från dagis också.

 

Portföljen tar aldrig ledigt

Det positiva med att vara sjuk nu till skillnad från tidigare är helt klart att pengarna fortsätter jobba trots att jag ligger och snyter sönder min näsa.

”Men om börsen går ner under tiden du är sjuk förlorar du ju pengar”, kanske vissa tänker

Så tänker inte jag riktigt. Vi vet alla att börsen går upp och ner och att vi aldrig kan förutsätta marknadens reaktioner nästkommande dag. Det vi däremot vet är att svenska börsen i genomsnitt avkastat +11% årligen.

Visst är det så att kurserna kan sjunka under tiden man är sjuk, men trots det jobbar den alltid och fortsätter avkasta pengar. Varje dag fortsätter bolagen att jobba för att öka sina vinster och varje dag kommer vi lite närmare nästa utdelning för ett litet extra klirr i kassan.

 

8
0
Kommentera gärna :)x
()
x