Igår var det kyrkoval och många begav sig till närliggande kyrkor för att rösta. Antar att många av mina läsare inte gjorde det då de flesta ser själva kyrkoavgiften som en onödig kostnad. Och det kanske den är?

Hursomhelst så trendade givetvis #kyrkovalet och #kyrkovalet2017 på Twitter. Saliven verkade flyga ur folks munnar och hatet steg bland folk som vågade yttra sin åsikt:

 

Visst är det rätt sjukt? Vuxna människor som flyger på varandra för att de inte tycker och tänker lika.

”Här vill inte jag vara”, tänkte jag och stängde ner flödet.

Den bubbla vi lever i (låt oss kalla den för FinansTwitter) är fullkomligt fenomenal. Vi lär oss enormt mycket och ser dessutom till att pusha varandra och driva varandra framåt. Vi tycker helt enkelt det är kul när det går bra för någon annan då det är ett tecken på god framtid även för oss.

Tycker själv att det är konstigt hur två världar på samma plattform kan vara så pass olika varandra. På ena sidan hackar folk med käppar på varandra, medan vi på andra sidan stöttar varandra med käpparna.

Jag antar att jag får vara lycklig där jag hamnat där jag hamnat…FinansTwitter…ett Twitter där jag trivs. Ett Twitter som jag skulle vilja kalla mitt digitala hem.

Valresultatet

Nu har vi i alla fall fått se valresultaten, och jag antar att resultatet kommer få ännu mer saliv att flyga där ute idag.

SD och C ökade mest och valdeltagandet var mest troligt det högsta sedan 50-talet.

Själv sitter vi lugnt i båten och inväntar börsöppningen, på vårt glada FinansTwitter.

 

  • S 31,51% 31,51%
  • POSK 17,18% 17,18%
  • Borgerligt alternativ 8,64% 8,64%
  • C 13,92% 13,92%
  • SD 9,22% 9,22%
1
0
Kommentera gärna :)x
()
x