Tror inte det är många av er som läst det inlägget, men i början av bloggkarriären skrev jag hur jag fick min cykel totaldemolerad. Du kan läsa inlägget här.

Beklagade mig över hur man kan vara så otroligt eländig som människa och gå runt och förstöra andras egendom, för rent nöje…

Nu har det hänt igen, fast kanske än värre för mig denna gång.


När jag klev skulle hem igår såg jag att min cykel blivit stulen. Jag vet inte vad det är med min tur och cyklar, men det verkar som om alla fokuserar på att stjäla just mina. Ändå införskaffar jag bättre och bättre lås för varje cykel som blir stulen.

Som jag skrev tidigare fokuserar jag på billiga cyklar som ändå är OK, just för att inte få dessa stulna. Nu verkar det som om jag lyckas med det i alla fall 🙁

Människor som gör detta? Ja, kanske behöver de pengarna mer än vad jag gör? Oavsett så tycker jag att det är ett sjukligt beteende och funderar på att montera någon form av detonations-kit i sadeln på nästa cykel. Sätter sig någon på sadeln som väger lite mer eller lite mindre än mig så detonerar skiten och då skulle tjuven nog önska sig ett nytt arsle snarare än en ny cykel!

Problemet är väl att jag nog skulle hamna bakom lås och bom då våldet inte är uppenbart oförsvarligt. Som fånge i Sverige är det nog inte lätt att driva en utdelningsportfölj.

Hur gör ni för att era cyklar inte ska bli stulna?

 

17
0
Kommentera gärna :)x
()
x