Jag satt väl inte riktigt som klistrad framför gårdagens partiledardebatt, men en sak fick mig ändå att reagera…

Partiledare skulle väl också, lika väl som alla andra, kunna hamna i Lyxfällan. Men då beror det nog knappast på att man tagit fram en felaktig budget som regeringen borde följa.

 

Jag kan tycka att Jonas ser väldigt sammanbiten ut efter det här påståendet. Nästan lite rädd. Han vet väl hur jävligt man kan bli behandlad i Lyxfällan antar jag.

Nooshi tror jag blir en jättebra ersättare och jag reser inget agg mot Vänsterpartiet som så. Däremot tror jag inte investerare blir gynnade av att låta V bestämma fullt ut. Att höja skatten på ISK/KF må vara en lättsam lösning för att driva in mer pengar relativt kvickt, men i längden kommer det missgynna svensk ekonomi och svensk sparkultur.

Nåväl. En sak jag kan hålla med bland annat Ulf om är att varken företag eller privatpersoner långsiktigt ska leva på bidrag. Jag har en kompis som levt på bidrag i stort sett hela sitt liv för att han är expert på kringgå alla måsten i livet samt pratar väl för sig när han måste. Det tycker jag är fel.

Vill någon se hela partiledardebatten i efterhand kan ni göra det här: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/partiledardebatt-i-agenda-7 Se till att få lite valuta för den extra skatt du betalar nu när Radio- och TV gjorts om.

2.1 11 votes
Article Rating
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x