Riktigt god lördagsmorgon på er 🙂

Nu börjar våren komma där ute, vilket inte är helt fel. Det här är egentligen bästa årstiden när det är sol ute och man känner att värmen sakta men säkert börjar komma tillbaka. Kung Bore tycker jag har gjort sitt nu.

I helgen har jag känt lite för att skippa ”snåleriet” för ett par dagar. Var exempelvis och åt en riktigt god hamburgare igår på en lokal restaurang och idag lyxar jag till det med en kaffe från Espresso house och deras macka (var något frukosterbjudande). 55 kronor rakt ner i sjön, men kaffet var gott 😀 Även mackan smakade prima

Mitt i allt skottande av pengar så får det en att inse att konsumtion faktiskt inte är helt fel ändå. Visst, pengar är långt ifrån allt, men attans så kul man kan ha med lite sedlar:) När man har räknat alla sedlar är det trots allt det man kan byta till sig med dem som är det fina. Oavsett om det är frihet eller något man tycker är kul.


När jag väl nu sitter och dricker mitt kaffe och äter min macka så kan det vara lite intressant att tänka på vad de passiva inkomsterna faktiskt ger.

I dagsläget får jag ca 6000 kr per år i utdelningar från mina aktier. Det innebär att jag skulle kunna äta en sån här frukost 109 dagar om året för det jag får in från portföljen. Inte illa det! Men hade givetvis varit bättre om jag hade kunnat äta en sån här god frukost varje dag 😀

Brukar ni lyxa till det ibland?

Ha en riktigt trevlig fortsatt helg!

 

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x