Hoppas att julfriden lagt sig i era hem och att stressen inte lyckats bubbla upp allt för mycket där hemma utan att ni njuter med nära och kära och har det riktigt rackarns bra.

Skrev det här inlägget igår och automatpublicerar det idagdå jag på julafton faktiskt inte ska tänka något på marknaden eller aktier (lovar att jag ska försöka i alla fall, men kanske blir svårt).

När det kommer till kosten och jul så kan jag säga som så att jag inte lever på sparlåga om vi räknar kalorier. Tycker jag ändå sköter mig rätt så bra i mitt egna hem men när man anländer till mor- och farföräldrarna förändras allt. Kommer knappt ihåg att ta mina vitaminer varje dag.

Träningen har också blivit lidande de här dagarna, vilket säkert kommer göra sig påmint när vi tittar på midjemåttet. Nåväl, det är väl bara jul en gång om året och förra årets nyårslöfte är brutet sedan länge, så man har väl ingenting att förlora egentligen.

 

För att göra det här inlägget i alla fall lite aktieinspirerande så kan jag väl konstatera att vi som äger Disney får njuta lite extra nu när klockan blir 15 när Kalle Anka börjar. Just det, jag skulle ju inte tänkta på aktier idag, ursäkta!

 

Nåväl, skulle vilja passa på att önska alla mina fantastiska läsare en riktigt riktigt god jul! Tack till alla ni som läst mina inlägg och till alla ni som tagit er tiden att kommentera, det värmer faktiskt verkligen 🙂 Vi ses efter jul så ska vi se vad marknaden har att erbjuda.

God Jul och en synnerligen God Utdelning på er!

0
Kommentera gärna :)x
()
x