I helgen tog jag och Sambo KTM flyget till Stockholm för att rasta oss lite. Självklart går alltid åt lite extra pengar när vi beger oss dit men oftast är det värt varenda krona. Det går dessutom att få en billig resa bara man tänker efter lite.

 

IKEA’s brunch = klockrent

En sak jag skulle göra om jag bodde i en större stad vore att äta IKEAs bruch varje söndag. Helt klockrent! 59 kr och du får äta hur mycket du vill.

Det fanns korvar, äggröra, pannkakor (eller vad du nu kallar dem), bröd, smör, yoghurt, fröer och till och med LEVERPASTEJ. Det bästa av allt… oändligt med kaffe och mjölk 🙂

 

Shoppande

Vi handlade på en av sambons favoritbutiker, Flying Tiger, som säljer galet mycket olika pryttlar. Här råder ingen butiksdöd utan det är ständigt mycket folk tycker jag.

En spaning är att bolaget ligger med i EQTs fonder som Investor investerar i. Det har jag i alla fall fått för mig men någon får gärna bekräfta detta ytterligare i kommentarsfältet. Har dock hört att EQT vill sälja av sitt ägande i Tiger, men vet inte hur det går i den frågan.

Alltid roligt att handla i butiker som indirekt stödjer ens egen portfölj 😉

Vi besökte även en butik som båda vi gillar nämligen Lager 157. Sjukt bra priset och här är det också ofta mycket folk. Tur att vi inte har 157 hos oss, det hade blivit dyrt i sådana fall.

 

Älskvärd mat

Har ätit fantastisk mat under helgen också. Här åt vi på Jensens som utan tvekan har galet bra priser fram till kl 16:00 på dagen. Då kan man ta en tidig middag och anlända kl 15:45.

Jag har inte många spartips i Stockholm, men det här är ett av dem.

Ytterligare ett favoritställe är Kungshallen i Stockholm där du kan välja mellan flera olika typer av mat att äta. Allt från pizza till asiatiskt.

15
0
Kommentera gärna :)x
()
x