John Blund kom betydligt senare än vanligt igår natt. Dessutom kändes det som om jag sov oroligt, lite som en hund – ständigt vakande efter ljud och rörelser.

När drömmen till slut knackade på min ytterdörr drog den med mig till Avanza’s portal där jag kunde stå och screenshot_1blicka ut över mitt innehav. Minns att jag såg en aktie vars namn började på ’F’ och som var inom fastighets-sektorn men som jag aldrig hört talas om tidigare. Hade 2 st av den aktien. Tydligen hade den här sektorn fått ett rejält skjut uppåt och det här aktieinnehavet stod på +111 kr i avkastning (intressant att jag kom ihåg summan).

Då jag redan har rätt mycket inom fastighetssektorn tänkte jag att det nog kanske var dags att sälja det här ’F’-bolaget för att vikta om lite, vilket jag också gjorde.

Egentligen har jag väl inget emot att drömma om aktier, men man börjar ju bli snäppet orolig att man skadat sig på något vis. Å andra sidan drömmer jag ofta om spel annars, och det är väl kanske inte så mycket hälsosammare 🙂 Inser att man tänker på aktier en stor del av dagen och att det på sätt och vis blivit en liten del av ens liv. Det ser jag väl inte som negativt i och för sig. Nu har man ett stort mål med livet och ännu en morot att stiga upp på morgonen för att ta de där extra stegen som drar en närmre målen.

Får väl se om det här med att drömma om aktier blir någon vana, då får man kanske söka hjälp eller dra ner på något 🙂

0
Kommentera gärna :)x
()
x