Nu är portföljen snart uppe i 200.000 kr. En rätt magisk gräns och det innebär att målet för miljonen är uppfyllt till 2/10. Inte illa.

Satt och kikade runt på Blocket idag efter en ny bil. Skulle varit härligt med lite nytt och fräscht till sommaren. Kanske en cab till och med?

Hittade denna vilket verkar passa mig rätt bra: https://www.blocket.se/eslov/Alfa_Romeo_Spider_3_2_V6_JTS_Q4_260hk_Pininfa_67262524.htm?ca=2&w=3 (är inte sponsrad 😉 )

Totalt pris: 199.99 kr prutat och klart

Lite sportigare variant. Perfekt att ha innan kidsen kommer. Faktum är att jag skulle ha råd med denna Alfa Romeo om jag sålde portföljen till 100%. Då blir jag i och för sig utan utdelningar och avkastning ett tag framöver, men det kanske är värt?


Självklart kommer jag inte att sälja portföljen för att köpa en sådan bil, det tror jag ni som följt mig ett tag förstått för länge sedan 🙂

Men en lite rolig tanke är vilket resultat mitt sparande faktiskt givit. Tycker inte det var så länge sedan jag började spara och nu har jag råd till en sån här skönhet till sommarbil.

Tänker på alla de som faktiskt tar lån för att köpa sådana bilar. Inte nog med att en stor ränta dras, bilens värde minskar ju otroligt mycket för varje körd mil.

 

10
0
Kommentera gärna :)x
()
x