Nu är det f*n kaos alltså…

Minns att jag tänkte tidigare i livet:

Hur kan människor vara så dumma? Hur kan man egentligen börja gräla om arvsrätt hit och dit, med en familj som man stått så nära genom alla år?

I was wrong.

Nu står vi där allesammans, hela tjocka släkten med mynningen riktade mot varandra och fingret på avtryckaren. Hur kunde det egentligen bli såhär?

 


 

Kom och tänka på den där filmen jag såg när jag var liten som heter Dunderklumpen. Där fanns en karaktär som drevs av girighet och egoism men när han sedan lärde sig att det fanns mer i livet än pengar så blev han helt förändrad, till det bättre. Känns som att hela den här historian är Dunderklumpen fast inverterad på något vis.

 

Är jag dum som tänker såhär? Ja, kanske det. Men samtidigt vill jag att rätt ska vara rätt och när andra inte tycker att mitt rätt är rätt så blir det konflikter givetvis. Visst, jag kan sitta som en nickedocka och låta andra föra sin talan och få sin vilja, men kommer jag då ångra mig sedan? Troligtvis.

Allt det här får en att tänka på om man verkligen vill dö rik. Det blir bara massa trubbel för ens efterlevande. Kanske är bättre att dö skuldsatt då man inte ärver skulder.

Jag har väl egentligen bara ett gott råd att ge er i det här eländet

  • Dö inte!

 

I övrigt vill jag passa på att önska er en riktigt rackarns trevlig lördag och hoppas att er helg startat bättre än min 🙂 Skål!

 

16
0
Kommentera gärna :)x
()
x