Det här inlägget är direkt sponsrat av Lånemäklaren.se

Vi vet att det finns många som gjort mindre bra val gällande sin ekonomi. Så är det, vi lär av våra misstag. Sådana felaktiga val kan t.ex. vara att man tagit många mindre och oerhört dyra små lån över en längre tid. Varje litet lån växer sig större och med dyrare ränta och avi-avgifter på avi-avgifter kan det bli svårt att bli av med allt.

Lånemäklaren.se erbjuder dig som befinner dig i en sådan sits att samla dina lån för att lösa dina dyra krediter. Det kan dessutom vara skönt att samla allt under ett och samma tak så att man får lättare koll över sin ekonomi. Flertalet små och dyra lån kan vara svårt att överblicka. Det här är givetvis inget nytt och ständigt något som exempelvis Lyxfällan jobbar med i sina avsnitt.

 

Lånemäklaren jobbar ständigt med att försöka erbjuda så låga räntekostnader som möjligt. Det görs genom ett samarbete mellan många olika banker.

Det jag tycker verkar smidigt är transparensen som bolaget erbjuder. Via deras kalkylator ser du direkt vad du kommer att betala varje månad och hur mycket du ska amortera samt vad räntan blir. Det är alltså inga avgifter som försöker gömmas.


Det finns exempel på små lån där räntorna verkligen är extrema, i vissa fall till och med över 5000%! Har du många lån i den klassen kan det vara en god idé att lösa in dessa direkt och i stället samla allt i en korg. Det är lite motsatsen till filosofin att investera i aktier.


En ansökan hos Lånemäklaren görs helt utan förpliktelser, vilket då innebär att du kan välja att tacka nej trots att du får din ansökan godkänd.

 

 


Fyll i din ansökan direkt hos Lånemäklaren.se