Uppdatering – utdelningar 2017

Nu har jag äntligen gjort den uppdatering av preliminära utdelningar för 2017 som jag pratat om. Det här blir också den sista uppdateringen för det preliminära nu när vi börjat räkna faktiska utdelningar för 2017.

 


Direktlänk  till Preliminära utdelningar 2017


 

Det är egentligen helt ofattbart att jag beräknas få över 5000 kr i aktieutdelning 2017. 5000 kr som jag inte behöver lyfta ett finger för utan som trillar rakt in på kontot.

Gjorde en Tweet nyss där jag insåg att utdelningen täcker upp 2 månadshyror då jag och sambon delar på hyran (ca 2500 kr / person och per månad). Självklart kommer jag återinvestera utdelningarna för att få allt att växa ytterligare till nästa år.

 

Tänk på att det här preliminära inte räknar med den eventuella utdelningshöjning som vissa bolag säkert kommer fastställa nu när årsrapporterna trillar in.

Under sommaren ska jag göra börja räkna det preliminära för 2018 är det tänkt.

Hoppas ni får en riktigt trevlig fortsatt tisdag!

 

8 thoughts on “Uppdatering – utdelningar 2017

  1. Hej Fribiljetten!
   Tack för att du slängde in en kommentar här i inlägget, det var supertrevligt 🙂
   70% av telefonräkningarna?! wow! Snart har du fri telefoni under din fortsatta livstid om man tänker i de banorna. Grattis!

 1. Tjena, jag sitter och letar lite på din blogg angående din sparkvot. Hur mycket sätter du undan av din lön på aktier eller annat sparande i månaden? Vore kul att veta. Hade bra /Pengargeek

  1. Hej Utlandsutdelaren!
   Tack för din kommentar här på bloggen och stort grattis till 8000 kr. Visst är det praktiskt att räkna framåt. Själv får jag lite motivation att göra det och allt som gör att jag fortsätter min dröm gör mig både gladare och mer motiverad 🙂

 2. Kul att följa investeringskollegor med samma mål som än själv. Visst blir det mer verkligt när man sätter utdelningen i ett sammanhang som i ditt fall hyran. Vårt mål i år att få semestern finansierad av utdelningar. Tack för en bra blogg.

  1. Tjeeenare Breakingout.se!

   Wow! Tycker verkligen att ert mål är suveränt. Förstå tanken att aldrig riktigt behöva betala för en semester framöver. Lite som att vinna på bingolotto varje år.

Kommentera