Uppdaterat utdelningar för 2017

 

Nu när utdelningssäsongen är i full gång tänkte jag att det var på sin plats att uppdatera vad som egentligen trillat in i form av just utdelningar på mitt ISK samt mitt KF under årets gång.

Har varit lite dålig på att se till att den sidan är up to date men nu ska det vara fixat.

 


Gå direkt till Utdelningar 2017


 

Igår trillade det in pengar från både Telia och Saltängen, båda självklart mycket välkomna.

Har som tidigare spekulerat i att göra mig av med Telia då jag har hittat andra alternativ som passar mig bättre. Som det ser ut nu har det innehavet gått +/- 0 med utdelningen. Självklart kan det vara en bra investering på lång sikt men känner att jag inte förstår framtiden för bolaget på rätt sätt. Får se hur det blir…

11 thoughts on “Uppdaterat utdelningar för 2017

  1. Ja enligt skolboken rekommenderas ju 10-15 bolag. Däremot finns det lika många investeringsstrategier som det finns investerare 🙂
   Det bästa är om du hittar något som passar just dig, hur flummigt det än må låta.
   Jag gillar att ha utdelningarna spridd på större delen av året. Då kan jag investera mer kontinuerligt hela tiden.

 1. Kommer att behålla min position i Telia än så länge, vi får se vad de hittar på framöver, de får inte sänka utdelningarna mer i alla fall, så blir det tryck på säljknappen. Det är fina utdelningar som har trillat in till dej Kronan! Fortsätt så!

  1. Näe den senaste sänkningen var helt klart nog 🙂 Men det verkar vara positiv atmosfär kring Telia nu…eller positivare än tidigare i alla fall.
   Tack ska du ha för det snålgrisen.
   Fortsätt kämpa själv.

 2. Sålde av mina 200 aktier strax före årsskiftet. Har väntat på uppgång länge och ville undvika brakförlust (teckningsinköp), men gav upp och sålde ändå. Jag tror inte på företaget och då känns det orimligt att äga aktier bara för att. Det var min andra försäljning av helt innehav (förra var Oriflame) och det känns bra trots allt. Det finns bolag som ger mer glädje att äga.

  1. Helt rätt. Ibland ska man inte försöka fånga den fallande kniven 🙂
   Har däremot sålt på tok för tidigt tidigare. Försöker ta ett mer långsiktigt perspektiv nu. Däremot är ju grundstommen att man fortfarande tror på bolaget som du skriver.
   Tack för att du kommenterar mr. P 🙂

Kommentera