Sammanställning Utdelningar 2016

Nu är vi landade hemma i mitt föräldrahem och resan har gått riktigt bra! Har blivit lite extra kostnader nu under julen och resan var ju inte heller gratis, men det antar jag att vi får räkna med.

I och med JNJ:s utdelning som trillade in på kontot för ett tag sedan så är årets utdelningar för 2016 sammanställt. Kan säga som så att det inte blev några magiska summor direkt, men en sparad krona är en sparad krona så att säga 🙂 Dessutom vill jag passa på att påpeka att det är ju nu under 2016 som sparandet tagit rejäl skjuts och som jag verkligen gått in 100% för det här med utdelningsinvesteringar.

2015 var ju mer ett år för test och lite strököp, men utdelningarn i år kom i alla fall upp till 266 kr, vilket ändå är ett par öl om man skulle vilja jämföra med det. Extra bra känns det när man inte behövt jobba alls för dessa pengar, helt otroligt enligt min mening!

Just nu ligger ju preliminära utdelningarna för 2017 uppe i dryga 4000 kr och det är ju en 8-dubbling av årets utdelningar.

Nu när vi slår om mot nytt år är tanken att jag ska börja bokföra varje utdelning som trillar in så att vi kan se en faktiskt utdelning för nästkommande år, samtidigt som jag givetvis ska blicka framåt för 2018 också. Att blicka framåt ger ju en extra morot tycker jag och det blir kul att sedan jämföra med det preliminära.

Håll i er, här har ni årets utdelningar:

 

5 thoughts on “Sammanställning Utdelningar 2016

  1. Hej Slimis och tackar för att du kommenterade 🙂
   Jadå det känns bara bli roligare och roligare men sedan förstår jag att det kommer komma perioder när det inte alls är så roligt också.
   God jul önskar jag dig!

 1. Imponerande! Påbörjade min resa mot rikedom för cirka 2 månader sedan. Jag har en förväntad utdelning 2017 på cirka 300 kronor 🙂 Bättre än inget. Din blogg ger mig mycket inspiration, mvh Rik innan 30

  1. Hejsan RikInnan30!
   Trevligt att ha dig här och att du påbörjat din resa så pass tidigt.

   Du har gjort ett ofattbart bra beslut och kommit extremt mycket längre än vad majoriteten gör under hela sin livstid 🙂

   300 kr är kanske en räkning för hushållselen? Så det är alltid en bra början. Mitt tips är att tänka i reella faktorer för att göra sparandet mer motiverande. Nu kan dina utdleningar exempelvis täcka hushållselen för en månad? Vad är då nästa mål? O.s.v. o.s.v.

   Extremt kul att jag ger dig motivation 🙂

Kommentera