Hjärtligt välkomna!

road-220058_640

Hej på er!

Du ska känna dig riktigt välkommen till mig blogg. Initiativen till bloggen har funnits under en lång tid men har haft svårt att hitta rätt läge och rätt motivation till att starta resan. Nu är den i alla fall i full gång och jag känner mig taggad att få presentera mina val och mina idéer till er. Förhoppningen är att vi kommer lära oss mycket av varandra och att vi på så vis skapar bättre förutsättningar till att nå våra kära mål.

Resan mot en miljon är som sagt redan i fullt antågande och i skrivandets stund har jag en portfölj värd ca 100.000 kr på Avanza. Bloggens namn kan kanske vara lite missvisande då den första aktien jag köpte var värd över 1 kr, men jag tycket att ledordet en krona är början till en miljon är så pass inspirerande att jag valde namn utifrån det.

Vad som kommer hända när jag nått en miljon har jag ännu ingen aning om. Troligtvis kommer jag vara så motiverad och inspirerad vid det tillfället att jag vill fortsätta resan mot nästa miljon, kanske för att jämföra hur mycket fortare det går.

Jag vill i mitt första inlägg passa på att hedra Miljonär innan 30 som var bloggen som på riktigt väckte mitt intresse och som än idag är en av mina favoriter. All heder till dig.

Nu tycker jag vi kör igång och bevisar för alla man med engagemang och tid kan nå hur långt som helst!

4 thoughts on “Hjärtligt välkomna!

 1. Hej.
  Kul att du har börjat din resa och att du satsar på börsen. Jag tror ett bra knep för dig hade varit om du även delar in din resa I små delmål. Det hjälper dig att hålla ångan uppe. Typ att du firar när du når 150.000:- I sparande eller när någon av dina fonder når 5000:- , ja du fattar, man firar de små framgångarna också och inte bara har slutmålet I sikte. Jag är själv ganska ny på detta så absolut ingen expert men så gör jag och det hjälper mig otroligt mycke.

  Mvh // Nicke min blog: procentpanik.blogspot.se

  1. Hej!
   Tack så mycket Nicke. Är som sagt något jag funderat på länge men som jag skjutit upp på framtiden. Låter som ett riktigt bra tips och är något jag funderat på att göra. Minns att när jag nådde 1000 kr i utdelning per år så tänkte jag “hmm, det här är ändå pengar som skulle täcka upp en riktigt bra och rolig fest och som jag inte behöver jobba för”. Har även som mål att kunna täcka upp små kostnader med utdelningarna. Exempelvis kanske utdelningarna snart stiger i den grad att dom kan betala min el ett helt år framöver, eller kanske hyran för en månad.
   Kul att se att du också skriver. Ska kika in din blogg
   //KtM

  1. Tack ska du ha 🙂 Tanken är väl att det ska bli så lättläst och enkel sida som möjligt men som samtidigt är vänlig för ögonen.

Kommentera