Om Mig

cropped-ocifu60.jpg

Jag är en man på 30 år som bara för något år sedan kom på den riktiga tjusningen med utdelningsinvesteringar efter att som många andra läst alla andras bloggar kring ämnet. Jobbar för närvarande inom IT och tjänar ca. 30.000 kr brutto, vilket jag på ett eller annat vis hoppas kunna öka rejält framöver. Till vardagen försöker jag tänka ekonomiskt men är samtidigt ute efter att få njuta lite av allt härligt som pengar faktiskt bidrar med till våra liv; för hur trevligt är egentligen sedlar när man klämt och känt på dem ett tag? Det är trots allt vad man kan byta till sig med dom som är tjusningen.

Sparandet ligger i dagsläget på mellan 10.000 – 14.000 kr varje månad och tanken är att även där föra en dokumentation över vad jag sparar. Allt sparande går numer handlöst in i portföljen som börjar ta sig allt mer och mer. Känner mig fortfarande rätt osäker kring allt inom den finansiella världen, men från att ha gått till att vara helt omedveten om hur man ens köper en aktie så tycker jag att jag redan traskat rätt långt.

Just nu är mitt stora fattbara mål att nå en miljon i min portfölj. Det skulle vara rätt fascinerande att se hur ett litet inköp i begynnelsen kan växa sig allt större och med tiden välta över miljonstrecket. Som person är jag väldigt målmedveten och jag har lärt mig att tid och kunskap kan ge fantastiska resultat för oss investerare.

Hoppas du vill följa med mig längs vägen och att vi tillsammans lär oss mer för varje dag som går.