Jag är premiumkund hos Börsdata.se

Jag kan börja med att säga att jag på något vis inte är sponsrad av börsdata.se

I början av min resa hade jag inte hört talas om börsdata.se och använde då helt enkelt de verktyg som fanns tillgängligt hos Avanza för att kika närmre på intressanta bolag.

Med hjälp av börsdata så får man däremot så mycket mer och möjligheterna är nästintill oändliga. Fick ett erbjudande om att teckna deras premiumtjänst 1 månad gratis, vilket jag nu tackat ja till.

Som premiumkund får man en hel del extra funktionalitet som jag säkert inte kommer utnyttja men som kommer vara häftigt att testa.

Priset på Premium är 89 kr/månad, alltså billigare än Spotify.

Den funktion jag använder mest är att kolla på utdelningshistorik, vilket jag tycker börsdata presenterar på ett riktigt bra vis.

Här är utdelningen från H&M från och med 2008:

Använder ni Börsdata för era investeringar?

4 thoughts on “Jag är premiumkund hos Börsdata.se

 1. Börsdata verkar grymt men det tar emot och är lite emot mitt tänk mot ekonomisk frihet att dra på mig löpande månatliga kostnader tyvärr ;). Vad kostar basvarianten och kan man se utdelningsandel i staplarna i samma diagram, det känns mer intressant då.

  Mvh / Frihetsmaskinen

  1. Du kan använda de funktionerna där du ser utdelningen kostnadsfritt. Ska jag vara ärlig vet jag inte exakt vad premium innebär rent konkret men jag hoppas kunna få reda på det nu under min testmånad.
   Tack för kommentaren och sköt om dig 🙂

  1. Hmm, jag såg en Tweet om att man kunde maila dem nu under påsken så jag gjorde det. Fick svar rätt så fort med en bekräftelse om Premium medlemskap. Funkar säkert för andra intresserade också 🙂
   Tack så mycket för kommentaren!

Kommentera