När sambon vägrar köpa en matkasse…

HEJ!

Det här är ett kortare inlägg från Sambo KTM. Igår skulle vi handla vattenmelon på ICA då det var riktigt billigt. KTM vägrade att köpa en kasse och påpekade sitt #sparadkrona som vanligt.

Kom då på den briljanta idén att stoppa vattenmelonen i KTM’s huvan på jackan. Så där gick jag omkring medan folket stirrade. Antar att man får bjuda på sig själv ibland för att finna vägar till att öka sitt sparande.

KTM sa att det var väldigt behagligt och gav en bättre hållning. Så det här blir mitt spartips 🙂

//Sambo KTM

6 thoughts on “När sambon vägrar köpa en matkasse…

  1. Så härligt när människor vågar följa sina principer utan att bry sig om “vad folk ska säga”! Den där sparade kronan gav ju lite styrketräning också.

    1. Ja dom påsarna har man verkligen konsumerat i sina dagar. Problemet var väl att jag var rädd att melonen inte skulle hålla i en sådan riktigt. Hade melonen blivit krossad mot marken så hade det blivit #slösadkrona i stället 😛

      Antar att många inte är intresserade av att läsa sånt här men tycker ändå att det är rätt intressant att beskriva vardagen lite 🙂 Kommer troligtvis en del sådana inlägg nu under sommaren när vi far på bilsemester.

      All tack för din kommentar!

  2. Haha! Ska prova den där på min sambo men jag tror jag går bet. Vi var faktiskt i vår lokala butik för någon dag sedan (promenerat så klart) med tillhörande tygpåse. Jag blev så besviken över att just vattenmelonen var slut då den var mycket billigare där än där vi normalt storhandlar, men sambon tittade på mig som att jag var dum i huvudet som kunde tänka mig att köpa en melon när vi måste bära hem den. Men nu vet jag ju tricken för framtiden.

    1. Awww, det är ändå värsta känslan när man har förväntat sig att köpa ett “lockerbjudande” och så är det slut :/ Know that feeling…

      Ja men gör det! Jag blev glad 😀 För du vet, jag höll något annat i min andra hand så jag kunde bara bära melonen med en hand, vilket fick till följd att handleden började göra ont efter ett tag då jag liksom kramade melonen mot armen för att inte tappa den.

      Det här är nog så Off Topic som det bara kan bli 😀

      Tack i alla fall för din kommentar!

Kommentera