Glad påsk och dyrt pappersägg!

Kom på att jag glömt att önska alla mina kära läsare en riktigt…

GLAD PÅSK!

Vissa säger glad påsk, andra god påsk och så finns det de som säger trevlig påsk. Vad som är rätt vet jag inte men det kommer troligtvis ha liten om ens någon påverkan på mina framtida investeringar.

Nu när det väl är påsk kan man passa på att handla riktigt billigt godis också! Även om det inte är #sparadkrona då godis inte är något vi behöver så känns det ändå härligt att få se all rabatt man får när man köper 1-2 kg godis 🙂

Hittade däremot svinigt dyra ägg (Yep, de var till och med tomma!) på en så billig butik som Willys.

Om någon av mina läsare jobbar på Willys kanske du kan vara så hjärtlig att förklara för mig vad som händer här…

Ägget var kanske 2 cm längre än hela min hand.

3 thoughts on “Glad påsk och dyrt pappersägg!

 1. Ja herre tid, över 100 kr för ett (om än väldigt trevligt motiv som man blir glad av) påskägg i papp med en tryckt utsida.

  Det måste ju ha blivit något fel, hade själv gett max 25 kr för ett dylikt påskägg. Finns inte en chans i världen att det kan kosta mer än några kronor att tillverka. Finns det NÅGON som är så pass desperat i sin jakt på påskägg att man ger det priset?

  Glad Påsk önskar Snålgrisarna som upplever sin värsta påsk nånsin med feber, influensa, öroninflammation, bihåleinflammation och till råga på allt… snöfall!!

  1. HAHA! Näe jag skulle ha “testköpt” det för att se om det verkligen stämde 🙂
   Blev det något godis för snålgrisen under påsken då?
   Tack och riktigt glad påsk på dig med!

 2. Jodå det blev lite godis, vi hade köpt en hel del lösgodis på willys till priset 2:99 kr/hekto (tror jag) då man var willys+ medlem. Detta var tänkt till alla påskakärringarna, men i år dök det endast upp en liten tjej med kaninöron… så det blev mycket godis över till oss.

  Lilla Snålgris fick (tro det eller ej) en spargris av Farmor och Farfar samt ett påskägg med lite gott i.

Kommentera