Investera i Familjehus i Mälardalen

Fick nyligen ett mail från Tessin om ett nytt projekt som nu går att investera i. Projektet heter Familjehus i Mälardalen från Kungsholmens Fastighetsutveckling.

 

 

Minsta investeringen är relativt högt för privata sparande, nämligen 50.000 kr. Det är många som ser Tessins stora minimisummor som en flaskhals och jag förstår kritiken. Samtidigt är det också viktigt att förstå de begränsningar som Tessin har och att det oftast inte är möjligt att ha mindre summa då man vill hålla nere antalet investerare i projekten.

Tycker det är jätteroligt att investera i Tessin. Vill däremot sprida risken så bra som möjligt så försöker se till så att Tessin max är 1/5 av min totala portfölj.

Nu har du chansen att investera i de 10 nya villorna som kommer byggas i Mälardalen och på så vis erhålla en potentiell avkastning på 9% av ditt investerade kapital. Projektet har kort löptid på enbart 12 månader.

 


Se till att registrera dig hos på Tessin så får du dessutom en gratis läsvärd e-Bok. (sponsrad länk)


 

Glöm aldrig att alltid göra din egna analys innan du väljer att sätta dina pengar i arbetskläder.

2 thoughts on “Investera i Familjehus i Mälardalen

 1. 20% tycker jag låter mycket, hur säker är avkastningen? Med tanken på ditt portföljvärde i mars så ligger du ligger du ganska mycket mer än 20% dessutom, men du ska kanske jämna ut efterhand så du kommer ner till 20%?

  1. Hej Anders!
   Det stämmer bra. Tyvärr kunde jag inte investera mindre utan la mig på den minsta investeringsgränsen, vilket var 50.000 kr.
   Att 20% låter högt kan jag till viss del hålla med om. Däremot investerar jag hellre 20% i fastigheter än att exempelvis ha 20% i guld 🙂
   Ang. risken så finns det dess värre ingen garanterad säkerhet till att du får tillbaka ditt investerade belopp. De projekt som löpt ut hitintills via Tessin har däremot varit lyckade.
   Tack för kommentaren 🙂

Kommentera