Portföljen uppdaterad

Har ägnat lite tid åt att faktiskt uppdatera min portfölj och föra statistik för 2017 också. Tanken är att man ska kunna blicka tillbaka på tidigare års portfölj och nu finns det ytterligare ett menyval för 2017 där du kan se vilka bolag jag har idag.

Som tidigare nämnt har jag nu äntligen fått in ett mer interaktivt diagram över mina innehav så att det är lättare att se vilka bolag som finns där just nu och vilken storlek dessa har jämte mot varandra.

 

Givetvis finns ett utdrag från Avanza också där du kan se mer detaljer och vilken avkastning vardera innehav har gett.

En positiv nyhet är att Utdelningsportföljen nu genererar drygt 5000 kr per år i utdelning och det är ju helt otroligt med tanke på att jag minns när jag hade skrapat ihop 500 kr i total utdelning och hur glad jag blev då. Har däremot inte uppdaterat utdelningshistoriken men det kommer en uppdatering inom kort.

Nu kommer jag inte skriva något mer förrän på söndag då jag ska iväg till okänd ort på lite vatten-lands-äventyr. Så vi hörs på söndag i stället. Ni får ha det så bra till dess!

2 thoughts on “Portföljen uppdaterad

  1. Jag gillar din portfölj. Många fina bolag och bra riskspridning. Enda jag reagerade på var varför du äger både Seb A och Seb C ? Hade jag haft båda skulle jag bytt ut den dyrare aktien och köpt den billigare 🙂 Många bäckar små. Fortsatt lycka till att bygga vidare på portföljen. Mvh Slimis

    1. Tackar Slimis!
      hehe ja det där är en intressant fråga faktiskt. Tror det började med att C var billigare och att jag sedan köpte A när den var billigare, utan att sälja den andra 🙂 Kommer sälja den dyraste efter årets utdelning antar jag.
      Så roligt att du tycker det! Äger ju väldigt mycket Finans och Fastighet om man kikar på Avanza. Finans och Fastighet inkluderar ju däremot både bank och fastigheter + kanske lite annat.

Kommentera